Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

1Adet 3090 Mı Yoksa 3 Adet 3060 Mı

H Çevrimdışı

Holybatu

Mining Er
Üye
arkadaşlar merhaba forumda yeniyim mining sistemim yok kısa zamanda bir sistem yapmayı düşünüyorum 6bin dolar bütçem var yurt dışından ekran kartı almayı düşünüyorum sizce 1adet 3090 mı almalıyım yoksa 3 adet 3060 mı aşağı yukarı aynı fiyat hangisi daha çok kazandırır ve sağlıklı olur cevaplar mısınız

Çözüm
arkadaşlar merhaba forumda yeniyim mining sistemim yok kısa zamanda bir sistem yapmayı düşünüyorum 6bin dolar bütçem var yurt dışından ekran kartı almayı düşünüyorum sizce 1adet 3090 mı almalıyım yoksa 3 adet 3060 mı aşağı yukarı aynı fiyat hangisi daha çok kazandırır ve sağlıklı olur cevaplar mısınız
ileride kazılacak yada şu an kazılabilen altcoinlerden dolayı 3090 daha mantıklı bir kart keza 24gb belleklere sahip.
AkGuN Çevrimdışı

AkGuN

Mining Er
Üye
Merhabalar herzaman en son sürüm kartları almanız daha avantajlıdır

MKURT Çevrimdışı

MKURT

Mining Onbaşı
Üye
Risk açısından düşünürsek 3 adet 3060da mantıklı olabilir

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
ileride kazılacak yada şu an kazılabilen altcoinlerden dolayı 3090 daha mantıklı bir kart keza 24gb belleklere sahip.

Çözüm
H Çevrimdışı

Holybatu

Mining Er
Üye
Bence ethereumun kendisini al o paraya şu anda fiyatı düşük sayılır. 1 sene içinde 5-6 bin doları kesin görür. ytd :D
1000 dolardayken eth almıştım onları stake ettim bekliyorum mining işine girmek istiyorum işimden memnun değilim :D
Post automatically merged:

teşekkürler biraz araştırmam sonucu ve forumda biraz gezindikten sonra 3090la başlamaya karar verdim

Mekatronikçi Çevrimdışı

Mekatronikçi

Mining Onbaşı
Üye
1000 dolardayken eth almıştım onları stake ettim bekliyorum mining işine girmek istiyorum işimden memnun değilim :D
Post automatically merged:

teşekkürler biraz araştırmam sonucu ve forumda biraz gezindikten sonra 3090la başlamaya karar verdim
3090 ethereum dışında pek verimli değil. bana sorarsan diğer coinlerin kazımındaki performansınıda göz önünde bulundur. 3070-3060ti lhrsiz iyidir. sahibinden de fiyatlar düşüyor. son elektrik zammından sonra mh/watt olayı önem kazandı.

H Çevrimdışı

Holybatu

Mining Er
Üye
3090a vericeğim parayla 3060ti ya da 3070 mi alayım yani çünkü belki 1sene sonra eth ile mining olmassan diğerlerinde verimi olmazmı rvn tarzı coinlerde

Mekatronikçi Çevrimdışı

Mekatronikçi

Mining Onbaşı
Üye
3090a vericeğim parayla 3060ti ya da 3070 mi alayım yani çünkü belki 1sene sonra eth ile mining olmassan diğerlerinde verimi olmazmı rvn tarzı coinlerde
1 adet 3090 alacağına 2 adet 3070 al hem ısınma sıkıntısı olmaz hemde diğer coinlerde daha iyi. Dag size olayına gelirsek. hangi coin ne zamana kadar kazılır aşağıdaki linkten yaklaşık tarihleri görebilirsin. 24 gb lere daha çok var gibi.

H Çevrimdışı

Holybatu

Mining Er
Üye
1 adet 3090 alacağına 2 adet 3070 al hem ısınma sıkıntısı olmaz hemde diğer coinlerde daha iyi. Dag size olayına gelirsek. hangi coin ne zamana kadar kazılır aşağıdaki linkten yaklaşık tarihleri görebilirsin. 24 gb lere daha çok var gibi.

çok teşekkürler birde bu siteden baktığımda 3060ti ile 3070 aynı mhs diyor hangisi daha iyi kazar

Cool2hate Çevrimdışı

Cool2hate

Mining Onbaşı
Üye
3090 al gitsin piyasası iyi, arayanı çok.

Mekatronikçi Çevrimdışı

Mekatronikçi

Mining Onbaşı
Üye

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap