Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

2 Kartim Dusuk Watt Cekip Kapaniyor

egecetin Çevrimdışı

egecetin

Mining Er
Üye
Merhabalar,

12 adet gainwars 3060ti LHR rigim var 2minersta trex ile kazim yapiyordum kilit
kirildiktan sonra nbminer ve flexpool’a gecis yaptim diger kartlarim 170w cekerken 2 kart 50-80 arasi watt cekiyor 20dk da sistemi kapatiyor sorun neden olabilir yardimci olabilirseniz cok memnun olurum daha once boyle bir sorunla karsilasmamistim

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Merhabalar,

12 adet gainwars 3060ti LHR rigim var 2minersta trex ile kazim yapiyordum kilit
kirildiktan sonra nbminer ve flexpool’a gecis yaptim diger kartlarim 170w cekerken 2 kart 50-80 arasi watt cekiyor 20dk da sistemi kapatiyor sorun neden olabilir yardimci olabilirseniz cok memnun olurum daha once boyle bir sorunla karsilasmamistim
power'da sorun olmadıgına emın olduktan sonra riser'ı ve ekran kartı besleme kablolarını kontrol edin.

egecetin Çevrimdışı

egecetin

Mining Er
Üye
powerda sorun olup olmadigini nasil anlayabilirim acaba

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Çözüm
R Çevrimdışı

rodop

Mining Er
Üye
Arkadaşım sana tavsiyem o iki kartı başka miner ile kazı yap ve takip et.Sorun olduğunda sadece o iki kartta kazı yaptığın miner restart yapar diğer minerin çalışır böylece diğer kartlarda gelir kaybı yaşamazsın.O iki kartın overclock ayarlarını düşükten yukarı doğru ayarlayıp istikrar noktasını bulmalısın malum havalar ısındı ve ayrıca lhr kilidi tam açıldığı için çekilen güçde fazlalaştı.
İçgüdüsel olarak maksimum MH almak için odklanıyor insan.Remler ısı artıkça hız aşırtma performansı düşüyor.
Ben hynix remlerde kışın ve lhr tam açık olmadan 2050 hiveOS de kullanırken şimdi 1900 inmek zorunda kaldım.1950 sorun yaşamasamda verimde düşük oluyor çünkü sınırda.Sınır noktasını bulun ve 50 MHz bir aşağısı kullanın

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap