Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

2. Psu’ya taktığım kartlar görünmüyor

Y Çevrimdışı

Yasir6167

Mining Er
Üye
Katılım
8 Ekim 2021
Mesajlar
3
Tepkime puanı
1
Puanları
3
Konum
Kocaeli
Şehir
KOCAELİ
Msi B450-a Pro Max anakart var elimde. 2 psu ile mining yapmak istiyorum ama ikinci psu’ya bağladığım ekran kartları çalışmasına rağmen sistem tarafından görünmüyor. Ana psu’ya taktığımda bir sorun yok fakat ikinci psu’ya taktığım kart çalışmasına rağmen hiveos ve Windows tarafında görünmüyor. Biosdan farklı ayarlar denedim fakat hiç bir şekilde 2. Psu’ya bağladığım kartlar çalışmadı. Başına böyle birşey gelen oldu mu?
 
Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Katılım
27 Eylül 2021
Mesajlar
588
Çözümler
46
Tepkime puanı
293
Puanları
55
Konum
TR
Web sitesi
Kartlar sistemde takılı bir vaziyette kalsın ve hiveos'u yeniden kurulum yapın o şekilde. Biostan da above 4g modu yada mining modu açık olsun. pclı ayarlarından da gen2'yi seçin.
 
Y Çevrimdışı

Yasir6167

Mining Er
Üye
Katılım
8 Ekim 2021
Mesajlar
3
Tepkime puanı
1
Puanları
3
Konum
Kocaeli
Şehir
KOCAELİ
Dediğiniz ayarları yaptım gen1 gen2 gen3 hepsini denedim 4g modu açık normalde tek psu ile bir sıkıntı yok ama kartları 2 psu’ya bölünce ikinci psuda olan kartları sistem görmüyor. Windows ile açtığımda da görünmüyor kartlar.
 
Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Katılım
27 Eylül 2021
Mesajlar
588
Çözümler
46
Tepkime puanı
293
Puanları
55
Konum
TR
Web sitesi
güç kaynağı kendini kitliyor olabilir. enerjiden çekin bir saat kadar bekletin. add2psu aparatı ile bağladıysanız ki öyledir büyük ihtimal bunu önermiyorum. ani voltaj dalgalanmalarında sorun yaşatabiliyor. mümkünse elinizdeki güç kaynaklarını satıp 1 adet yüksek watt sertifikalı bir psu alın.
 
Y Çevrimdışı

Yasir6167

Mining Er
Üye
Katılım
8 Ekim 2021
Mesajlar
3
Tepkime puanı
1
Puanları
3
Konum
Kocaeli
Şehir
KOCAELİ
Evet add2psu ile bağladım. 1 gün aradan sonra yine denedim olmadı. Power çalışıyor kartlar çalışıyor ama ikinci psu da bağlı olan kartlar görünmüyor. Elimde fazladan anakart var artık bir işlemci ve RAM alıp ikiye ayırırım sistemi. Teşekkür ederim. Bu arada powerların biri 1200w biri 750w.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar