Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi madenler.2miners'ta eth kazıp nano ile ödeme alıyordum.Hergün normalde 4:30 da gönderdik yazıyorlardı 2miners.Bugün saat 5 oldu halen ödeme gelmedi
Ethereum ağındaki yüksek gas fiyatı(gönderim ücretleri) nedeniyle ödemeler ertelendi. Gaz 80 gwei'nin altına düşer düşmez yeniden başlayacak. Böyle bir bilgi var madencilik takip etme sitesinde şuan bende bekliyorum.Maalesef Ne zaman 80 Gwei altına düşücek bilmiyorum..
Ethermine da gas liminiti yükseltince ödemenizi hemen alabiliyordunuz 2minersta da böyle birşey vardır illaki, Limiti yükselterek etherlerinizi alabilirsiniz.
Para çokomel hikayesi, Ne kadar ekmek O kadar Köfte, Gas limiti ne kadar yüksek olursa işlem o kadar kısa olur, ne kadar düşük olursa o kadar yavaş olur bilginize.
Ethermine da gas liminiti yükseltince ödemenizi hemen alabiliyordunuz 2minersta da böyle birşey vardır illaki, Limiti yükselterek etherlerinizi alabilirsiniz.
Para çokomel hikayesi, Ne kadar ekmek O kadar Köfte, Gas limiti ne kadar yüksek olursa işlem o kadar kısa olur, ne kadar düşük olursa o kadar yavaş olur bilginize.
Evet bunu bizde biliyoruz ama bu sitede böyle birşey yok maalesef olsa dile getirirdik..
Son güncelleme olarak gwei ücretini max 135'e sabitlediler.
İyi forumlar
kolay gelsin . ben 2miners kazım yaptım ücretimi nasıl alıcam yada hesabıma aktarcam . kendi sitelerinde yaptım sadece başka siteden girmeim nasıl kazandıklarımı çekbilirim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz