Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

2Mi̇ners Ödeme Yapmadı

kojmaclick Çevrimdışı

kojmaclick

Mining Er
Üye
Herkese iyi madenler.2miners'ta eth kazıp nano ile ödeme alıyordum.Hergün normalde 4:30 da gönderdik yazıyorlardı 2miners.Bugün saat 5 oldu halen ödeme gelmedi1635428805514.png1635428828337.png

Z Çevrimdışı

Zehir

Mining Er
Üye

Ethereum ağındaki yüksek gas fiyatı(gönderim ücretleri) nedeniyle ödemeler ertelendi. Gaz 80 gwei'nin altına düşer düşmez yeniden başlayacak. Böyle bir bilgi var madencilik takip etme sitesinde şuan bende bekliyorum.Maalesef Ne zaman 80 Gwei altına düşücek bilmiyorum..​

Kmlkszhacker Çevrimdışı

Kmlkszhacker

Mining Er
Üye
Nano olarak gelmiştir hocam tekrar kontrol ettiniz mi?

B Çevrimdışı

Bibidibabidibu

Mining Onbaşı
Üye
Ethermine da gas liminiti yükseltince ödemenizi hemen alabiliyordunuz 2minersta da böyle birşey vardır illaki, Limiti yükselterek etherlerinizi alabilirsiniz.
Para çokomel hikayesi, Ne kadar ekmek O kadar Köfte, Gas limiti ne kadar yüksek olursa işlem o kadar kısa olur, ne kadar düşük olursa o kadar yavaş olur bilginize.

Z Çevrimdışı

Zehir

Mining Er
Üye
Ethermine da gas liminiti yükseltince ödemenizi hemen alabiliyordunuz 2minersta da böyle birşey vardır illaki, Limiti yükselterek etherlerinizi alabilirsiniz.
Para çokomel hikayesi, Ne kadar ekmek O kadar Köfte, Gas limiti ne kadar yüksek olursa işlem o kadar kısa olur, ne kadar düşük olursa o kadar yavaş olur bilginize.
Evet bunu bizde biliyoruz ama bu sitede böyle birşey yok maalesef olsa dile getirirdik..
Son güncelleme olarak gwei ücretini max 135'e sabitlediler.
İyi forumlar

E Çevrimdışı

erdal

Mining Er
Üye
kolay gelsin . ben 2miners kazım yaptım ücretimi nasıl alıcam yada hesabıma aktarcam . kendi sitelerinde yaptım sadece başka siteden girmeim nasıl kazandıklarımı çekbilirim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap