Merhaba değerli MT üyeleri bu yazımda sizlere 2miners havuzunda gas ücreti ödemeden nasıl çekim yapabileceğinizi anlatacağım.
Bu nano ile mümkün öncelikle bir nano cüzdan adresine ihtiyacımız var bunun için binance.com'a giriyoruz.
Spot cüzdan'a tıklıyoruz

Ardından yatırma bölümüne tıklıyoruz

Bu kısımdan nano coin'i seçiyoruz

Bu şekilde nano'yu bulduktan sonra seçim yapıyoruz

Ardından nano cüzdan adresimizi kopyalıyoruz.

Daha sonra hiveos'a geliyoruz ve cüzdanlara tıklayıp sağda cüzdan ekle diyoruz

Fotoğrafta ki gibi dolduruyoruz

Ardından cüzdan sayfasını bu şekilde dolduruyoruz ve "MADENCİYİ YAPILANDIR" diyoruz.

Ben T-rex miner kullanıyorum fakat tüm Miner'larda aynı işlemi yapacaksınız bu şekilde devam ediyoruz madencimizi yapılandırıyoruz ve kaydediyoruz.

En son anasayfada füze sembolüne tıklayarak Nano'yu seçiyoruz ve kazıma başlıyor.
Hiveshell'e miner yazarak kazım durumunu kontrol edebilirsiniz.

NOT: Nano coin sadece Binance'de var Binancetr'de mevcut değil.
bu şekilde nano coinleri binance'de eth çevirip ücretsiz Binancetr'ye aktarıp ordan bozdurup bankanıza paranızı tl bazında alabilirsiniz.
TEBRİKLER ARTIK GAS ÜCRETİ ÖDEMEKTEN KURTULDUNUZ!
Lütfen beğeni yapıp arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın.
Bu nano ile mümkün öncelikle bir nano cüzdan adresine ihtiyacımız var bunun için binance.com'a giriyoruz.
Spot cüzdan'a tıklıyoruz

Ardından yatırma bölümüne tıklıyoruz

Bu kısımdan nano coin'i seçiyoruz

Bu şekilde nano'yu bulduktan sonra seçim yapıyoruz

Ardından nano cüzdan adresimizi kopyalıyoruz.

Daha sonra hiveos'a geliyoruz ve cüzdanlara tıklayıp sağda cüzdan ekle diyoruz

Fotoğrafta ki gibi dolduruyoruz

Ardından cüzdan sayfasını bu şekilde dolduruyoruz ve "MADENCİYİ YAPILANDIR" diyoruz.

Ben T-rex miner kullanıyorum fakat tüm Miner'larda aynı işlemi yapacaksınız bu şekilde devam ediyoruz madencimizi yapılandırıyoruz ve kaydediyoruz.

En son anasayfada füze sembolüne tıklayarak Nano'yu seçiyoruz ve kazıma başlıyor.
Hiveshell'e miner yazarak kazım durumunu kontrol edebilirsiniz.

NOT: Nano coin sadece Binance'de var Binancetr'de mevcut değil.
bu şekilde nano coinleri binance'de eth çevirip ücretsiz Binancetr'ye aktarıp ordan bozdurup bankanıza paranızı tl bazında alabilirsiniz.
TEBRİKLER ARTIK GAS ÜCRETİ ÖDEMEKTEN KURTULDUNUZ!
Lütfen beğeni yapıp arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın.
Son düzenleme: