Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

2Miners Ödeme Sorunu

G Çevrimdışı

gokhannsahinn

Mining Er
Üye
2miners odeme esigini 0.005 olarak ayarladim.Suan 0.0072 oldu ama hala hesabima yatan birsey yok.Bende 2miners dan vazgectim.Artik ethermine da kaziyorum.2miners daki bakiyemi nasil alabilirim.

Kmlkszhacker Çevrimdışı

Kmlkszhacker

Mining Er
Üye
Hocam öğleden sonra saat 3 gibi hesap kesiliyor 6 gibi yatıyor.

Kmlkszhacker Çevrimdışı

Kmlkszhacker

Mining Er
Üye
Hocam cüzdan kodunuzu yazabilir misiniz belki ödeme ayarını yanlış yapmışsınızdır.

Kmlkszhacker Çevrimdışı

Kmlkszhacker

Mining Er
Üye
Hocam tam emin olmamak ile beraber gas fee yüksek olduğu için size göndermemiş olabilir.

G Çevrimdışı

gokhannsahinn

Mining Er
Üye
Nasil alabilirim.kesinti yapsada artik umrumda degil kalan parami alayim.Dahada 2minersin yanindan gecmem

B Çevrimdışı

Bibidibabidibu

Mining Onbaşı
Üye

Bu sayfayı oku !!!

Havuzlar artık borsalarla çalışmaya başlamış herhalde, bu durum ethermine ile başladı ama sebebi Binance
Herneyse 2miners ta senin işini çözecek makale bulamadım malesef gas ücretini 51 olarak belirlemiş bu da senin bu parayı bu yoğunlukta ne zaman alacağın belli olmadığını gösteriyor bu fiyatı değiştirebileceğin bir ayar da göremedim makalede de yazmamışlar zaten
Senin yerinde olsaydım ne yapardım Eğer binance te hesabın varsa hemen oraya geçerdim paranın yatmasını beklemezdim çünkü belirsiz yok ben binance si sevmiyorum dersen havuzların sana sunduğu borsaları seçmek zorundasın yok ben bunlarada gelemem diyorsan tek çare nicehash e geç 24 saat içerisinde 6 kere ödeme alırsın
Not: Nicehash de ödemeler btcbazında yapılır ne kazarsan kaz o anki btc değeriyle hesabına geçer istediğin zamanda paranı şak diye çekersin

Z Çevrimdışı

Zehir

Mining Er
Üye
ben 2miners kullanıyorum nano ile ödememi alıyorum. Hergün 15 gibi hesap kesiliyor 18 gibi hesaba geçiyor hiçbir ücret yok. Ve yaklaşık 1 yıldır 2miners tayım hiçbir sorun yaşamadım. Ayarlarınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim

B Çevrimdışı

Bibidibabidibu

Mining Onbaşı
Üye
ben 2miners kullanıyorum nano ile ödememi alıyorum. Hergün 15 gibi hesap kesiliyor 18 gibi hesaba geçiyor hiçbir ücret yok. Ve yaklaşık 1 yıldır 2miners tayım hiçbir sorun yaşamadım. Ayarlarınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim
Hocam sende çözümü sunuyorsun ama nasıl yapılacağını anlatmıyorsun, Biz millet olarak "armut piş ağzıma düş" çok severiz soru soran herkesi ben dahi böyle düşünerek cevaplarını yazarsan yardımcı olmuş olursun saygılar.

Nasil alabilirim.kesinti yapsada artik umrumda degil kalan parami alayim.Dahada 2minersin yanindan gecmem
Şimdi hocam sana gelecek olursa @Zehir sana balığı hazır sunmuş ben sana balığın nasıl tutacağını öğretecek linki veriyorum bak burada anlatmış 2miners herşeyi

@Zehir'in sunduğu yöntem çok mantıklı bende yeni okudum ama nano en azından küçük çaplı bir madenciysen senin için süper mantıklı ama biraz büyük balık kovalıyorsan yukarıda anlattığım yöntemleri deneyebilirsin.

HaRuN Çevrimdışı

HaRuN

Mining Er
Üye
beyler 2 gündür 2 miners nano ödeme yapmıyor bakiye birikti eth cüzdan adresi yerine nano adresini kaydettim kazımda sorun yok öneriniz nedir

S Çevrimdışı

semihx11

Mining Er
Üye
beyler 2 gündür 2 miners nano ödeme yapmıyor bakiye birikti eth cüzdan adresi yerine nano adresini kaydettim kazımda sorun yok öneriniz nedir
ben daha az önce ödeme aldım gene dünde aldım eth kazıp nano olarak bir sıkıntı yok ama ?

A Çevrimdışı

aybars06

Mining Er
Üye
bende biraz önce nano olarak aldım geliyor . sistemde bir sorun yok sanırım

HaRuN Çevrimdışı

HaRuN

Mining Er
Üye
ben daha az önce ödeme aldım gene dünde aldım eth kazıp nano olarak bir sıkıntı yok ama ?
İlk gün ödeme almayınca cüzdan adres değişikliği yapmıştım ve doğal olarak ertesi güne ödemeyi ertelemiş sistem
Ödemeyi hesabıma aldım sorun yok ?

Y Çevrimdışı

yusiskan

Mining Er
Üye
Youtube da Burak demiralp in Nano ile nasıl ödeme alınacağı hakkında bir videosu var. gayet açık bir şekilde anlatmış. Ben yaklaşık iki aydır ETH kazıp nano ile ödeme alıyorum. Transfer ücreti yok ama ETH yi nanoya çeviriyor. Saat 15 te ETH-NANO kuruna göre çeviriyor. ve Nano üzerinden biraz komisyon alarak Binance hesabıma aktarıyor. ETH cüzdan adresi ile Eth kazdın ise ETH olarak alırsın ETH yerine nano yazarsan olmaz.

G Çevrimdışı

gokhannsahinn

Mining Er
Üye
Herkese tesekkurler.Nano ile odeme aliyorum en ufak sorun yok.

R Çevrimdışı

rodop

Mining Er
Üye
2Miner kullanmayı düşünen veya kullananların dikkatine
2Miner performansını denemek için kazı başladım ve gaz fiyatı düşük olduğu zamanda
ayaralar kısmından ödeme alacak şekilde minimum ödemeyi 0.01 ETH yaptım ve ödeme yapıldı
fakat bakiyemim tümünü değilde bir miktar oldı.
Yani gaz fiyatı harcadım fakat tüm bakiyem transfer edilmedi. Bilgi istedim ve bana aşağıdaki e-posta gönderdiler

Ekli dosyalar

• 2miner transfer sorunu yanıtı_Sayfa_1.jpg
    2miner transfer sorunu yanıtı_Sayfa_1.jpg
    591.2 KB · Görüntüleme: 3
R Çevrimdışı

rodop

Mining Er
Üye
Görüldüğü gibi 0.0075 ETH rehin aldılar. Yani gir ve çıkma.Ben max gaz fiyatını 135Gwi olarak sınırladım ve bu kayıpları karşılamak için
sizden rehin ETH almam gerekiyor açıklaması

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap