Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yukarıda ki değerleri ethereum madenciliği için verdim.
LHR/Tİ olan kartlar düz olanlara oranla daha düşük kazım gücüne sahipler. düz 3070/3080'ler artık piyasada kalmadı.
Seçiminizi verdiğim değerlere göre yapabilirsiniz.
Yukarıda ki değerleri ethereum madenciliği için verdim.
LHR/Tİ olan kartlar düz olanlara oranla daha düşük kazım gücüne sahipler. düz 3070/3080'ler artık piyasada kalmadı.
Seçiminizi verdiğim değerlere göre yapabilirsiniz.
Eyvallah kardeşim bunları biliyordum yinede sağol, ama sormak istediğim mesela 3070 ti örnek verecek olursam
Gigabyte var msi de var var oğlu var. 3070 lhr li hangi kart marka model
3080 lhr li hangi kart marka model bunu öğrenmek istiyorum. Kafamda şu an msi invidia rtx 3070 suprim x var mesela sorumu bu amaçla sormuştum yinede teşekkür ederim cevabın için
Eyvallah kardeşim bunları biliyordum yinede sağol, ama sormak istediğim mesela 3070 ti örnek verecek olursam
Gigabyte var msi de var var oğlu var. 3070 lhr li hangi kart marka model
3080 lhr li hangi kart marka model bunu öğrenmek istiyorum. Kafamda şu an msi invidia rtx 3070 suprim x var mesela sorumu bu amaçla sormuştum yinede teşekkür ederim cevabın için
Konunuza gelince,
Msi suprim x alınır z trio alırnı x trio alınır
Asus'un tüm modelleri iyidir alınır örnek tuf yada rog
Giga'nın vision serisi alınır aorus serisi alınır
Palit'in gaming pro ve gamerock modelleri alınır
Yanlış anlama oldu sanırım bnm hatam kusura bakmayın biraz heyecan biraz stres var ilk defa yapicam onun için aslında ne yapicam ne alicam tam olarak bilmediğim için soruyorum tekrardan yanlış anlattığım için kusuruma bakmayın
Konunuza gelince,
Konunuza gelince,
HoneyMonkey selam,
Sana bi sorum var; benim alacagim kart rtx 3080 suprim x olasi eth mining bitisinde bu model rvn kazarken eth deki performansi gosterir mi yoksa dusuk mu kalir
Tesekkur ederim
HoneyMonkey selam,
Sana bi sorum var; benim alacagim kart rtx 3080 suprim x olasi eth mining bitisinde bu model rvn kazarken eth deki performansi gosterir mi yoksa dusuk mu kalir
Tesekkur ederim
rtx 3080 ti için 81-82 değerlerini neyi baz alarak verdiniz hocam insanlar 85 alıyor benim suprim x 3080 ti 82 alıyor ama 87 alan gördüm. net bir açıklamanız var mı hocam .