Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

3080- 3090 Termal Pad Kalınlıkları

Efsane Çevrimdışı

Efsane

Mining Er
Üye
Herkese merhaba sıcaklık konusunda sorunlar yaşıyorum ekte resimleri ekleyecegim termal pad siparişi verecegim ancak bu kartlar kaç mm kullanır bilmiyorum ve internette araştırsamda ulaşamadım (başka modellerinki vardı) sizden ricam daha önce degişmiş yahut bunların cizminin oldugu şemaya ulaşabilecegim bi site vs paylaşırsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorummin.JPGpalit.jpg5f72e5aeee33a6.70793362_klqpoeinhjgfm_500.jpg

K Çevrimdışı

Kurter

Mining Er
Üye
Merhaba,3080'i o ayarlarda nasıl 101 MH alıyorsun acaba ? Benim ayarlar 1100 2350 235

Efsane Çevrimdışı

Efsane

Mining Er
Üye
Merhaba,3080'i o ayarlarda nasıl 101 MH alıyorsun acaba ? Benim ayarlar 1100 2350 235
palit romları hynix ram bu şekilde sogutma başarılı oldugu sürece 105 e kadar yolu var ancak o kadar aşırtıp yormuyorum onun haricinde bi kartım bu ayarları kaldırmıyor bu ayarları ne kadar kısarsam kısayım gpu driver eror hatası alıyorum 290 watt 98 mhs ile çalıştırabildimEkran Alıntısı.JPG eger kartınız stabil şekilde güzel bi mhs da çalışıyorsa 1-2 mhs için hem kartı yormayın hemde stabiliteyi bozmayın

MKURT Çevrimdışı

MKURT

Mining Onbaşı
Üye
3080 bende 1200 2600 240 ayarlarında 101,3 mh alabiliyorum.

Hatay Çevrimdışı

Hatay

Mining Er
Üye
Herkese merhaba sıcaklık konusunda sorunlar yaşıyorum ekte resimleri ekleyecegim termal pad siparişi verecegim ancak bu kartlar kaç mm kullanır bilmiyorum ve internette araştırsamda ulaşamadım (başka modellerinki vardı) sizden ricam daha önce degişmiş yahut bunların cizminin oldugu şemaya ulaşabilecegim bi site vs paylaşırsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorumEkli dosyayı görüntüle 890Ekli dosyayı görüntüle 891Ekli dosyayı görüntüle 892
Hocam termal pas önerisi olarak PULLSAR 8CE DRAGON öneririm ben saphirre 5700xt değiştirdim hem çok yumuşak hemde gayet güzel soğutuyor kalınlık olarakta satıcıyı aradığında sana yardımcı oluyorlar. Ya da kartın termallerini sen kendin olceceksin.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap