Hocam katılmıyorum diyebilirsiniz ama gerçekleri yansıtmıyor demek yanlış olur. Yaşınızdan dolayı hürmet ediyorum. Tartışmayı daha da uzatmıyorum. Bu konu benim için kapanmıştır.
Arkadaşım ben sizin önerdiklerinizi almayın yorumum olmadı.Vrimlilik hakkında hesap da yapmadım siz yapmışsınız ve bakınca hesap biraz gerçekdışı olmuş onu belirtim.Topu topuna 650 w gibi bir değer alınacak.En düşük verimle en yüksek verim arasında en fazkla %10 fark olur o da belşrli şartlarda.Olduğunu varsayalım 650w tın %10 65w yapar. Bu hesapla ayda 47kw gibi bir değer çıkıyor o da 250-300 tl yapmmaz.Değer az tabide değil ama bir PSU markalı en yüksek verimlisi deyince çok yüksek fiyat oluyor.
Arkadaş elindeki PSU sorunlu olduğunu belirtmediği için sorunsuz varsayılarak daha az ilave ile sistemini güncelemesi daha uygun olabileceğini önerdim.
Ayriyeten 2 el PSU ben almak da mantıklı görmüyorum.
PSU ların verimliği tüm volt ve akımlarını kapsar. Riser kullanımında sadece 12 volt kısmını kullanır.Bunları düünerek hesap gerçek dışı geldi ve böyle yorum yazdım.Sonuçta sizi eleştirmek için yorum yapmadım.
Daha uygun kelime olabilirdi belki alınacağınızı düşünemedim.
Yanlış ifademden dolayı özür dilerim.
Önemli olan burada desteğe ihtiyacı olanlara yardımcı olmak
Saygılar