Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

40-50K Rig Kurma

O Çevrimdışı

Optikyazar

Mining Er
Üye
Merhaba arkadaşlar,

40-50k civarı bir bütçeye rig kumayı hedefliyorum. Ekran kartı olarak uzun vadede hangi kartları önerirsiniz.

Bu bütçe elinizde olsaydı nasıl bir yol izlerdiniz.

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim. iyi çalışmalar.

S Çevrimdışı

serkanbaba1234

Mining Çavuş
Üye
amazondan stock takibi yap ucuza al türkiyede o fiyata rig kuramazsın yoksa yurt dışından 2 tane 3080 bulursun o paraya buda ayda 400 dolar getirir

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
2 adet 3090 isabetli bir seçimdir.

Seçeceğiniz kart yeni teknoloji olmalı ayrıca bir yukarıda @serkanbaba1234 kullanıcımızın önerisini de dikkate almanızı öneriyorum.

O Çevrimdışı

Optikyazar

Mining Er
Üye
2 adet 3090 isabetli bir seçimdir.

Seçeceğiniz kart yeni teknoloji olmalı ayrıca bir yukarıda @serkanbaba1234 kullanıcımızın önerisini de dikkate almanızı öneriyorum.

Hocam 3080 ler de hep lhr olayı var. Konuya çok hakim değilim ama buda mh gücünü çok fazla düşürüyor diye anladım. Tr de 25k ya satanlar var 0 ürünleri ama lhr den dolayı almaya yanaşmıyorum. Amazonda bakıyorum orada da hep yeni kartlar var onlarda da lhr olduğu için yanaşmadım. Bu konuya kalıcı bir çözüm var mı bilmiyorum tabi

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Hocam 3080 ler de hep lhr olayı var. Konuya çok hakim değilim ama buda mh gücünü çok fazla düşürüyor diye anladım. Tr de 25k ya satanlar var 0 ürünleri ama lhr den dolayı almaya yanaşmıyorum. Amazonda bakıyorum orada da hep yeni kartlar var onlarda da lhr olduğu için yanaşmadım. Bu konuya kalıcı bir çözüm var mı bilmiyorum tabi
RTX 3090'lar LHR değil. Satın alabilirsiniz.

S Çevrimdışı

serkanbaba1234

Mining Çavuş
Üye
o zaman 3090 eniyisi 3090 dan al arkana yaslan çayına kaymaklı püsküvitini bandır

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
diğer anakarat, işlemci vs gibi cihazlar için neler önerirsiniz.

şimdilik 3090 2 adet çalıştıracağım olarak düşünülebilinir.

getirisine göre 1-2 adet daha ekleme yapabilirim.
bu işi devamlı yapacaksan btc anakartlar'dan önerebilirim örnek biostar btc 360 pro

fakat ben 2-3 kart takarım dersen de pclı slotu çok olan b450 serisi anakartlardan seçebilirsin.

işlemci ve ram ise anakartın uyumluluk listesinde yer alan en ucuz işlemci ve ram olabilir.

güç kaynağında 80+ gold sertifikalı sistemine uyumlu bir psu alabilirsin.

O Çevrimdışı

Optikyazar

Mining Er
Üye
Çok teşekkür ederim hepinize ?? Malzemeleri tedarik edince yeni sorularımla karşınızda olacağım :) İyi günler dilerim hepinize

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Rica ederiz :)

O Çevrimdışı

Optikyazar

Mining Er
Üye
Selâm, GB rtx 3090 2 adet aldım. Bunlara ilerleyen dönemlerde belki 1 tane daha eklerim. Güç kaynağı olarak 1000w sertifikalı işimi görür mü? Daha yüksek bİr güç kaynağı mı almamı önerirsiniz. Teşekkürler ♥️

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Selâm, GB rtx 3090 2 adet aldım. Bunlara ilerleyen dönemlerde belki 1 tane daha eklerim. Güç kaynağı olarak 1000w sertifikalı işimi görür mü? Daha yüksek bİr güç kaynağı mı almamı önerirsiniz. Teşekkürler ♥️
Hayırlı olsun adeti ortalama 300w'tan hesaplayın 1000-1200 w 2 karta yeterli gelecektir.

O Çevrimdışı

Optikyazar

Mining Er
Üye
Selam, bulduğum 3090 lar Gigabyte markasının. Bazı kişiler gigabyte almayın diyor. Mh değerleri tutmuyor, ısı porblemleri vs olduğunu söylüyorlar. Daha önce denediniz mi hiç? Memnun kalan veya kalmayan var mı? 0 ürün bulduğum.

Mekatronikçi Çevrimdışı

Mekatronikçi

Mining Onbaşı
Üye
Selam, bulduğum 3090 lar Gigabyte markasının. Bazı kişiler gigabyte almayın diyor. Mh değerleri tutmuyor, ısı porblemleri vs olduğunu söylüyorlar. Daha önce denediniz mi hiç? Memnun kalan veya kalmayan var mı? 0 ürün bulduğum.
Yeni serilerde termal ped olayını çözdü dediler ama çözülmediyse de termal pedleri değiştirirsin. Canavar gibi çalışır sıkıntı olmaz. Söylediklerimi yapmış birisi olarak ;)

O Çevrimdışı

Optikyazar

Mining Er
Üye
Tekrardan selam dostlar. Rig'i kurdum çok şükür. Hiveos da tamam. Ethermine üzerinden kazım yapıyorum. Şuan 235mh alıyorum. Sorum şu ethermine üzerinden mi kazım yapmak daha mantıklı veya diğerlerinden önereceğiniz bir şey var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Gigabyte ekran kartlarının ısınma problemini de yakın bir tanıdığım, ekran kartlarının fan olmayan tarafına işlemci fanı bağlayarak Ram leri soğutmayı başarmış. Bende deneyip deneyimlerimi paylaşacağım.

S Çevrimdışı

serkanbaba1234

Mining Çavuş
Üye
Tekrardan selam dostlar. Rig'i kurdum çok şükür. Hiveos da tamam. Ethermine üzerinden kazım yapıyorum. Şuan 235mh alıyorum. Sorum şu ethermine üzerinden mi kazım yapmak daha mantıklı veya diğerlerinden önereceğiniz bir şey var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Gigabyte ekran kartlarının ısınma problemini de yakın bir tanıdığım, ekran kartlarının fan olmayan tarafına işlemci fanı bağlayarak Ram leri soğutmayı başarmış. Bende deneyip deneyimlerimi paylaşacağım.
hangi kartı taktın çok merak ettim söylerseniz 2miners ücretsiz çekim var diğer havuzlarda ödeme almak için ücret ödüyorsunuz

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi

selam hayırlı olsun ben 2miners'i öneriyorum

gas ücreti ödemek istemezsen 2miners'a geç ve bu konuda ki hazırlamış olduğum yönergeleri takip et keyfili forumlar

O Çevrimdışı

Optikyazar

Mining Er
Üye
O Çevrimdışı

Optikyazar

Mining Er
Üye
Tekrardan Merhaba, Sizce durumlar nasıl. Fan 100 olması ve ısının gündüz 49 akşamları 47 civarında olması iyi mi kötü mü?

Fan %100 de çalıştırmak problem olabilir mi? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.Screenshot (1).png

Mekatronikçi Çevrimdışı

Mekatronikçi

Mining Onbaşı
Üye
Valla vramlari görmeden ne desem boş hocam. Fanı %100 çalıştırmak sıkıntı değil. 1 yıldır çalıştırıyorum ben. Her şey normal nazar değmesin.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap