Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sonradan arttırırım diye düşünüyorsan 3090'lara yönelmeni tavsiye ederim.
Son bütçe bu ise 1660Super, 1660Ti ve 2060Super'li rigler geçti elimden. Tavsiye ederim.
Sonradan arttırırım diye düşünüyorsan 3090'lara yönelmeni tavsiye ederim.
Son bütçe bu ise 1660Super, 1660Ti ve 2060Super'li rigler geçti elimden. Tavsiye ederim.
ben 1 hafta önce 2 adet gigabyte 3090 ile kazıma başladım veriler bu şekilde. Haftalık 130-140 dolar gelir veriyor şuan. gigabyte ısınma sorunu olduğunu söylüyor çoğu kişi onu da söylemek isterim. iyice araştırıp öyle girebilirsin.
ben 1 hafta önce 2 adet gigabyte 3090 ile kazıma başladım veriler bu şekilde. Haftalık 130-140 dolar gelir veriyor şuan. gigabyte ısınma sorunu olduğunu söylüyor çoğu kişi onu da söylemek isterim. iyice araştırıp öyle girebilirsin.
Kardeş fanı az çalıştıracağım diye kasma. Ha%90 ha%100. Ne kadar soğuk çalışırsa o kadar iyi. Fanı sonuna kadar kullan. Ben 8 aydır kullanıyorum bir şey olduğu yok. Ben bozulduğu zaman söylerim. Sende o zamana dikkat edersin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!