Çevrimdışı MKURT Mining Onbaşı Üye Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 Tepkime puanı 63 Puanları 65 Konum konya Şehir KONYA 21 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar ana karta wifi eklemek istiyorum Hiveos ta çok ucuzda olmasın çok pahalıda olmasın öneriniz ne olabilir acaba teşekkürler.
Arkadaşlar ana karta wifi eklemek istiyorum Hiveos ta çok ucuzda olmasın çok pahalıda olmasın öneriniz ne olabilir acaba teşekkürler.
Çözüm omerkaya 23 Ocak 2022 omerkaya' Alıntı: Tp Link marka router alıp bundan kabloyla çıkıp anakarta bağladım. Tp-Link Tl-Wa855Re Wlan Tekrarlayıcı Genişletmek için tıkla ... Bunu modeme mesafen uzaksa kopma sorunu yaşayabilirsiniz. Mesafe varsa daha iyi bir cihaz almak lazım
omerkaya' Alıntı: Tp Link marka router alıp bundan kabloyla çıkıp anakarta bağladım. Tp-Link Tl-Wa855Re Wlan Tekrarlayıcı Genişletmek için tıkla ... Bunu modeme mesafen uzaksa kopma sorunu yaşayabilirsiniz. Mesafe varsa daha iyi bir cihaz almak lazım
E Çevrimdışı energy Mining Onbaşı Üye Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 80 Çözümler 2 Tepkime puanı 15 Puanları 8 Şehir ANKARA 21 Ocak 2022 #2 m2 nvm slotun varsa laptop wifisi alabilirsin. Oyla 0 Downvote
Çevrimdışı omerkaya Mining Er Üye Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 11 Çözümler 1 Tepkime puanı 3 Puanları 3 Şehir İSTANBUL 23 Ocak 2022 #3 Tp Link marka router alıp bundan kabloyla çıkıp anakarta bağladım. Tp-Link Tl-Wa855Re Wlan Tekrarlayıcı Oyla 0 Downvote
Tp Link marka router alıp bundan kabloyla çıkıp anakarta bağladım. Tp-Link Tl-Wa855Re Wlan Tekrarlayıcı
Çevrimdışı omerkaya Mining Er Üye Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 11 Çözümler 1 Tepkime puanı 3 Puanları 3 Şehir İSTANBUL 23 Ocak 2022 #4 omerkaya' Alıntı: Tp Link marka router alıp bundan kabloyla çıkıp anakarta bağladım. Tp-Link Tl-Wa855Re Wlan Tekrarlayıcı Genişletmek için tıkla ... Bunu modeme mesafen uzaksa kopma sorunu yaşayabilirsiniz. Mesafe varsa daha iyi bir cihaz almak lazım Oyla 0 Downvote Çözüm
omerkaya' Alıntı: Tp Link marka router alıp bundan kabloyla çıkıp anakarta bağladım. Tp-Link Tl-Wa855Re Wlan Tekrarlayıcı Genişletmek için tıkla ... Bunu modeme mesafen uzaksa kopma sorunu yaşayabilirsiniz. Mesafe varsa daha iyi bir cihaz almak lazım