Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Ankara'da Mining Yapmak ?

Muratti Çevrimdışı

Muratti

Mining Er
Üye
Merhabalar. Ben Ankara'da ikame ediyorum. Aklıma bir soru takıldı. Özellikle cevabını merak ediyorum. Ona göre sistemin yerini değiştireceğim.

Bizim evin kapalı cam balkonu var. Bildiğiniz üzere bu dönemlerde hava -(eksi) 'leri görüyor. Böyle bir ortamda kartları çalıştırmak doğru mudur?

Çünkü ben bazen kartların bulunduğu odanın camını ara ara açıp havalandırıyorum. Cam açık olduğu sürece normalde 40-45 derece arası olan kartlar cam açıkken 25-30 arasına iniyor.

Bu durumun bir zararı olur mu? Böyle bir çalışma yapan miningci bir arkadaşımız var mıdır?

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

Çözüm
Merhabalar. Ben Ankara'da ikame ediyorum. Aklıma bir soru takıldı. Özellikle cevabını merak ediyorum. Ona göre sistemin yerini değiştireceğim.

Bizim evin kapalı cam balkonu var. Bildiğiniz üzere bu dönemlerde hava -(eksi) 'leri görüyor. Böyle bir ortamda kartları çalıştırmak doğru mudur?

Çünkü ben bazen kartların bulunduğu odanın camını ara ara açıp havalandırıyorum. Cam açık olduğu sürece normalde 40-45 derece arası olan kartlar cam açıkken 25-30 arasına iniyor.

Bu durumun bir zararı olur mu? Böyle bir çalışma yapan miningci bir arkadaşımız var mıdır?

Merhaba, yaz kış farketmeksizin dereceleri 50'nin altında tutmak en iyi çözüm yoludur.Bunun haricinde 25-30 derecelerde kartın...
Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi

Merhaba, yaz kış farketmeksizin dereceleri 50'nin altında tutmak en iyi çözüm yoludur.Bunun haricinde 25-30 derecelerde kartın çalışması hiç bir problem teşkil etmez. Gayet iyi.

Çözüm
fatih53618 Çevrimdışı

fatih53618

Mining Er
Üye
Merhaba , bu konu ile ilgili olarak , teorik bir bilgim yok fakat düşük sıcaklık ortamında çalıştırılacak olan her nevi elektronik cihazın , yoğuşma ve/veya nem nedeniyle orta-uzun vadede zarar görebileceğini düşünüyorum . Geçenlerde rigi , bu mevsimde sıcaklık ortalaması 5 derece olan kapalı balkonda çalıştırmayı denedim , kart sıcaklıkları farkedilir şekilde düştü fakat, giriş cümlemde de belirttiğim düşüncem üzerine, ertesi gün sistemi tekrar içeri aldım . Bu konu ile ilgili , deneyimi tecrübesi bilgisi olan kişilerden de yorum beklerim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap