Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Blockchain Neden Çok Önemli !

S Çevrimdışı

serkanbaba1234

Mining Çavuş
Üye
Arkadaşlar vaktim olsaydı daha uzun yazardım kısada konuyu anlatıyım

Blockchain adı üzerinde zincir bir sistemdir herkes sistemde zincirin bir parçası ve eşittir çok coini olanda ağda normal bir kişidir az coini olanda BlockChainin temel hedefi Kapitalist sistemin amacına herkesin kazanmasıdır

Örnek 1:
Brave browser google gibi bir browser farkı kullandıgınızda her ay size 10 dolarlık kripto parasını vermiş olması google da böyle birşey varmı yok ne anladık bu işten google 1 ayda 1 kişiden 10 dolar rahat kazanıyor

Örnek 2:
Block chain sistemli kendi ekosistemini oluşturan coinlerde yeni pasif gelir sistemleri oluşturuldu bunlar farm ve liqiudity swap benim en sevdiğim farm sistemi geçen oyunda öğrenci bir arkadaşla tanıştım biriktirdiği parayı .... coinin farmına basmış günlük 5 dolarlık coin veriyor cüzdana çekiyorum dedi ki bu sistemlere az paraylada girilebiliyor ben deneme amaçlı 20 dolarla girdim o kadar parayla bile oluyor mininge girmeden para kazanma sistemi var peki bu neye yarıyor hem farm yapana fayda sağlıyor hem coini hodl yapanlara hem borsadaki hacmine ve fiyat artışına yarıyor sistem tamamen herkesin kazanması üstüne kurulu

Örnek 3:
Şİmdi kendimizi block chain sistemli Ekonomiyi BlockChain sistemi üzerine kurulu bir adada farz edelim misal bunun artıları ne olurdu

1.Hacklenme ,Vergi kaçırma, Kara para,Kaçakçılık, olmazdı
2.Herkese eşit ve Adil ve Dürüst
3.Herkes için iş kolları ve pasif gelir modelleri
4.Kazandığınız para kripto endeksine bağlı olduğundan enflasyona uğrayıp her sene değer kaybetmicek tersine deflasyona uğrayıp aldığınız maaş her yıl değer kazanırdı
5.Kapitalizmin aksine herkesin kazandığı birbirine bağlı halka gibi olduğu ekonomi modelinde işsiz kalmak bana göre imkansız bir şey gibi olacaktır şahsi görüşüm

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap