S
Arkadaşlar konumuz kripto para piyasasındaki kaldıraçlar bu konuyu açma amacım az önce 0.95 den aldıgım loopring in 2.50 olması sonra foruma yorumlara girdim sohbet bolümüne bir arkadaşlar 10 kaldıraçla bu coinde shorta girmiş 700 dolar para batırmış bende daha önce btc de 1000 dolar batırmıştım shortta bu coin bugün testere gibiydi bi aşşa yukarı ben dedimki 2 doları geçer shortçu arkadaşlar bayağı bi sövdüler vs
ama sonradan coin 2.50 ye çıktı patlattı adam yazıyor 10 bin dolarım gitti bir yazdı 10 saniyede 2 bin dolarım gitti ne hızlı diye
yani söyleyeceğim kaldıraç bir tuzaktır kazananı olmaz borsada kaldıraçtan toplanılan parayı açıklasalar ülkelerin kazancını geçer bence
bir yandan gülüyorum bugün short açıp benle kavga edenlere sonra bir yandan üzülüyorum bu arada kaldıraçlı işlem yapanların %30 undan fazlası piyasaya yeni girip aşırı kazanma hırsıyla giren kişiler adam diyoki coin %30 atmış kaldıraçlı longa gireyim küt aşşa yada bakıyo %50 artmış düşer bu giriyo shorta gümm yukarı patlatıyor benim şahsi fikrim kaldıraç tuzaktır kimse oynamasın bu illet yüzünden ülkemizde kaç kişi intihar etti haberlerde gördük kimbilir görmedigimiz kaç kişi intihar ediyor dünyada bu kaldıraç illeti yüzünden
siz siz olun kimseye kaldıraca yönlendirmeyin hatta girmemesi için uyarın bu borsaların sahipleri bilerek düşürüp yükseltiyor kaldırıçıları patlatma operasyonu yapıyorlar milletin parasını yemek için iyi akşamlar herkese
yani söyleyeceğim kaldıraç bir tuzaktır kazananı olmaz borsada kaldıraçtan toplanılan parayı açıklasalar ülkelerin kazancını geçer bence