Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Btc Ile Odeme Almak

T Çevrimdışı

Teohan

Mining Er
Üye
Selâm aleyküm dostlar herkese bol kazanc diliyorum.
Hali hazirda 2miners ta eth kazimi yapıyorum baslarken btc türk eth cüzdanı tanimladim odeme almak istersem btc turk btc cuzdan ile degistirmem yeterlimi yoksa bunu en basindan mi yapmam gerekiyordu? Şimdiden çok sağolun

Çözüm
Hocam 2 miner da komisyonsuz nono ve btc ile odeme alabilirsiniz diyor ben zaten eth cuzdanima kazim yapiyorum odeme alirken cuzdan adresimi nano veya btc ye cevirip alabilirmiyim diye sormuştum yoksa ilk andan itibaren mi nano veya btc tanimlamam gerekiyor?
Ben biraz karışık anlattim sanırım ilk başta
yaptığınız kazım mevcut havuza girdiğiniz cüzdana ödenir.Bunu değiştirmek için önce ödemenizi alıp daha sonra uygun cüzdan adresinizi girmeniz lazım.
Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Selâm aleyküm dostlar herkese bol kazanc diliyorum.
Hali hazirda 2miners ta eth kazimi yapıyorum baslarken btc türk eth cüzdanı tanimladim odeme almak istersem btc turk btc cuzdan ile degistirmem yeterlimi yoksa bunu en basindan mi yapmam gerekiyordu? Şimdiden çok sağolun
Merhaba btc cüzdanı ile eth alamazsınız. eth kazıyorsanız eth cüzdanı tanımlamış olmanız gerekiyor.Bunun haricinde trade yapabilirsiniz tabi.

T Çevrimdışı

Teohan

Mining Er
Üye
Merhaba btc cüzdanı ile eth alamazsınız. eth kazıyorsanız eth cüzdanı tanımlamış olmanız gerekiyor.Bunun haricinde trade yapabilirsiniz tabi.
Hocam 2 miner da komisyonsuz nono ve btc ile odeme alabilirsiniz diyor ben zaten eth cuzdanima kazim yapiyorum odeme alirken cuzdan adresimi nano veya btc ye cevirip alabilirmiyim diye sormuştum yoksa ilk andan itibaren mi nano veya btc tanimlamam gerekiyor?

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
yaptığınız kazım mevcut havuza girdiğiniz cüzdana ödenir.Bunu değiştirmek için önce ödemenizi alıp daha sonra uygun cüzdan adresinizi girmeniz lazım.

Çözüm
Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap