Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Bu Kart Lhr'mi? Non-Lhr'mi?

B Çevrimdışı

Berki

Mining Er
Üye
LHR.png
dfa.png

Arkadaşlar bu kartım ile bir süredir kazım yapıyorum, fakat hala lhr mi değil mi çözemedim.
Parça numarasına baktığımda non lhr gözüküyor fakat GPU'da parantez içinde LHR yazıyor.
Yardımcı olur musunuz?

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Hocam teşekkürler cevabınız için fakat ben şuan bu kart ile t-rex minerda sabit 48/mhs kazım hızı alıyorum, 3060 lhr için bu çok fazla değil mi? Mümkün mü yani
LHR olmayan versiyonlar 40 mhs kadar alıyor LHR versiyonlar 34 mhs civarı alıyor. 40 MHS üstü alıyorsanız LHR Değildir böyle birşey LHR kartlar da mümkün değil çünkü

B Çevrimdışı

Berki

Mining Er
Üye
ggff.png

Şu an benim kazım durumum bu şekilde hocam, lhrli karttanda lhrsiz karttanda fazla gösteriyor, t-rex miner ile kazıyorum trex miner hatalı gösteriyor olabilir mi?

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Ekli dosyayı görüntüle 409

Şu an benim kazım durumum bu şekilde hocam, lhrli karttanda lhrsiz karttanda fazla gösteriyor, t-rex miner ile kazıyorum trex miner hatalı gösteriyor olabilir mi?
T-REX son versiyonu indirip tekrar bir deneyin isterseniz. Yada NB-MİNER ile test edin keza değerler normal gözükmüyor.

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi

Bu konuda ki yazılımla da test edebilirsiniz ben masaüstü kazım için kyrptex kullanıyorum.

B Çevrimdışı

Berki

Mining Er
Üye

Bu konuda ki yazılımla da test edebilirsiniz ben masaüstü kazım için kyrptex kullanıyorum.
Şu an binance poola trexin son sürümü ile kazıyorum. Gminer ile kazdığımda bu oranın yarısını alıyorum, trex ile 48 alıyorum, büyük ihtimal trex hatalı gösteriyor.

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Şu an binance poola trexin son sürümü ile kazıyorum. Gminer ile kazdığımda bu oranın yarısını alıyorum, trex ile 48 alıyorum, büyük ihtimal trex hatalı gösteriyor.
resmi websitesinden son sürümü deneyin kartınız söylediğinize göre LHR çünkü yarı msh alıyorum diyorsunuz. kesinlikle hata var.

B Çevrimdışı

Berki

Mining Er
Üye
resmi websitesinden son sürümü deneyin kartınız söylediğinize göre LHR çünkü yarı msh alıyorum diyorsunuz. kesinlikle hata var.
Şuan lolminer ile deniyorum 40.03 mh/s diyor, trexin son sürümü 48 mh/s diyor hocam anlık denedim ikisinide.

Z Çevrimdışı

zulu1905

Mining Er
Üye
konuyu hortlatacam ama kart v1 lhr yani 470.05 driveri yüklü ve monitör takılı iken full mh alan ilk versiyonu.

B Çevrimdışı

Berki

Mining Er
Üye
konuyu hortlatacam ama kart v1 lhr yani 470.05 driveri yüklü ve monitör takılı iken full mh alan ilk versiyonu.
Konuyu hortlattığınız iyi oldu, bilmeyen arkadaşlara ve bana çok iyi bir bilgi oldu. O kartı pcde kullanmaya devam ettim tekrar denediğimde 27mh kazım almıştım, demekki olayı driverıymış. Teşekkürler bilgi için hocam :) Bilmeyen arkadaşlarda öğrenmiş olur.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap