Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Detected A Defect Share (Potencial Hardware Error)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y Çevrimdışı

yusiskan

Mining Er
Üye
Merhaba,
Kartın birinde geçersiz paylaşım uyarısı veriyor. O kart aynı OC ile bazen bir saatte 12 Geçersiz paylaşım veriyor ortalama. deneme için bıraktım 12 saatte 150 geçersiz paylaşım yaptı. Sonra bir günde (24 saatte) 5-6 geçersiz paylaşım yaptı. bu arada OC değiştirmedim. Sonra Oc düşürdüm ama arada bir yine geçersiz paylaşım veriyor. Shell ekranında Kırmızı yazı ile "Detected a Defect share (Potencial HARDWARE error)" yazıyor. Bu Riser kaynaklı olabilir mi ? yada Ekran kartında sorun olabilir mi ?

2Minersta ETH kazıyorum HiveOS 0.6-211@211029 ve Nvidia 470.74 Sürümü kullanıyorum. LOL Miner kullanıyorum. Kart Gigabyte 3060 Tİ LHR R3. diğer kartlarımda Elsa 3060 Ti LHR ve Galakuro 3060 Ti LHR. Bunlarda sorun yok.

Riser sorunlu yada Ekran kartında sorun olsa diyorum ERGO kazarken hiç sıkıntı olmuyor. ERGO yu Herominers ta NBMiner ile kazıyorum.

Paylaşım hataları Havuz yada Miner kaynaklı olabilir mi ?

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Merhaba,
Kartın birinde geçersiz paylaşım uyarısı veriyor. O kart aynı OC ile bazen bir saatte 12 Geçersiz paylaşım veriyor ortalama. deneme için bıraktım 12 saatte 150 geçersiz paylaşım yaptı. Sonra bir günde (24 saatte) 5-6 geçersiz paylaşım yaptı. bu arada OC değiştirmedim. Sonra Oc düşürdüm ama arada bir yine geçersiz paylaşım veriyor. Shell ekranında Kırmızı yazı ile "Detected a Defect share (Potencial HARDWARE error)" yazıyor. Bu Riser kaynaklı olabilir mi ? yada Ekran kartında sorun olabilir mi ?

2Minersta ETH kazıyorum HiveOS 0.6-211@211029 ve Nvidia 470.74 Sürümü kullanıyorum. LOL Miner kullanıyorum. Kart Gigabyte 3060 Tİ LHR R3. diğer kartlarımda Elsa 3060 Ti LHR ve Galakuro 3060 Ti LHR. Bunlarda sorun yok.

Riser sorunlu yada Ekran kartında sorun olsa diyorum ERGO kazarken hiç sıkıntı olmuyor. ERGO yu Herominers ta NBMiner ile kazıyorum.

Paylaşım hataları Havuz yada Miner kaynaklı olabilir mi ?
Selam donanım arızası olduğunu belirtmiş sistem size.

Tüm ayarlar doğru ise önce hiveos'u formatlayın farklı bir havuz ve farklı bir madenci ile deneyin.phoneix kullanacaksanız 5.4c versiyonunu yükleyin beta'da kalınca da bu sorunu yapabiliyor.

Buraya kadar ok ise bundan sonra sorun yaşarsanız yine uyarıda size donanım hatası olduğunu belirtmiş kabloları riser'ları ara kabloları vb kontrol edin gerekirse değiştirin.

AkGuN Çevrimdışı

AkGuN

Mining Er
Üye
Sorun çözüldüğü için konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap