arkadaslar nasıl çözerim 1 haftadır kartım bosta yatıyor
M Çevrimdışı mert Mining Er Üye Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Şehir İSTANBUL 14 Aralık 2021 #1 arkadaslar nasıl çözerim 1 haftadır kartım bosta yatıyor
Çevrimdışı AkGuN Mining Er Üye Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 20 Çözümler 8 Tepkime puanı 20 Puanları 20 Yaş 33 Konum Türkiye Şehir BALIKESİR 14 Aralık 2021 #2 öncelikle sistem özelliklerini paylaşır mısınız? driver ı bi önceki sürüme almayı veya güncelleme yapmayı denediniz mi acaba ?
öncelikle sistem özelliklerini paylaşır mısınız? driver ı bi önceki sürüme almayı veya güncelleme yapmayı denediniz mi acaba ?
M Çevrimdışı mert Mining Er Üye Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Şehir İSTANBUL 14 Aralık 2021 #3 AkGuN' Alıntı: öncelikle sistem özelliklerini paylaşır mısınız? driver ı bi önceki sürüme almayı veya güncelleme yapmayı denediniz mi acaba ? Genişletmek için tıkla ... hocam bilmiyorumki nasıl yapıcagımı youtubedede bulamadım
AkGuN' Alıntı: öncelikle sistem özelliklerini paylaşır mısınız? driver ı bi önceki sürüme almayı veya güncelleme yapmayı denediniz mi acaba ? Genişletmek için tıkla ... hocam bilmiyorumki nasıl yapıcagımı youtubedede bulamadım
Çevrimdışı AkGuN Mining Er Üye Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 20 Çözümler 8 Tepkime puanı 20 Puanları 20 Yaş 33 Konum Türkiye Şehir BALIKESİR 14 Aralık 2021 #4 tek kart mı mevcut hocam sende bılgısayarının uzerınden mı kazım yapıyorsun rig sistemi mi var ?
M Çevrimdışı mert Mining Er Üye Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Şehir İSTANBUL 14 Aralık 2021 #5 AkGuN' Alıntı: tek kart mı mevcut hocam sende bılgısayarının uzerınden mı kazım yapıyorsun rig sistemi mi var ? Genişletmek için tıkla ... evet tek kartım var kazıma geçmiyor bir türlü ekrana bagladım bu hatayı verdi işte.
AkGuN' Alıntı: tek kart mı mevcut hocam sende bılgısayarının uzerınden mı kazım yapıyorsun rig sistemi mi var ? Genişletmek için tıkla ... evet tek kartım var kazıma geçmiyor bir türlü ekrana bagladım bu hatayı verdi işte.
M Çevrimdışı mert Mining Er Üye Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Şehir İSTANBUL 14 Aralık 2021 #6 AkGuN' Alıntı: tek kart mı mevcut hocam sende bılgısayarının uzerınden mı kazım yapıyorsun rig sistemi mi var ? Genişletmek için tıkla ... hiveoustan kazım yapıyorum windows deil
AkGuN' Alıntı: tek kart mı mevcut hocam sende bılgısayarının uzerınden mı kazım yapıyorsun rig sistemi mi var ? Genişletmek için tıkla ... hiveoustan kazım yapıyorum windows deil
Çevrimdışı AkGuN Mining Er Üye Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 20 Çözümler 8 Tepkime puanı 20 Puanları 20 Yaş 33 Konum Türkiye Şehir BALIKESİR 14 Aralık 2021 #7 Bu video yu izleyerek driver güncelleme hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsin hocam
M Çevrimdışı mert Mining Er Üye Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Şehir İSTANBUL 14 Aralık 2021 #8 AkGuN' Alıntı: Bu video yu izleyerek driver güncelleme hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsin hocam Genişletmek için tıkla ... olmadı mod atilması lazımmış
AkGuN' Alıntı: Bu video yu izleyerek driver güncelleme hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsin hocam Genişletmek için tıkla ... olmadı mod atilması lazımmış
Çevrimdışı AkGuN Mining Er Üye Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 20 Çözümler 8 Tepkime puanı 20 Puanları 20 Yaş 33 Konum Türkiye Şehir BALIKESİR 14 Aralık 2021 #9 mert' Alıntı: olmadı mod atilması lazımmış Genişletmek için tıkla ... işlemleri uygularsan duzelır muhtemelen dostum
mert' Alıntı: olmadı mod atilması lazımmış Genişletmek için tıkla ... işlemleri uygularsan duzelır muhtemelen dostum