Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Dünya 13 Mayısta 1 Günlük Eth Kazımını Durduracak

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
13 Mayıs'ta, Ethereum'un artık karlı olmadığında GPU Madenciliği için ne kadar karlılığın değişeceğini görmek için 24 saat boyunca Ethereum madenciliğini bırakmak için dünya'da herkesin katılacağı topluluk odaklı bir test var. Forum olarak katılmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Bu sayede hem ETH geliştiricilerine gözdağı verilecek hemde diğer coinlerin altyapısı bu şekilde test edilecek. Sadece 24 saat eth kazımını durdurmanız diğer coinlere yönelmeniz yeterlidir.

More-Than-5-Of-The-Ethereum-Supply-Now-Locked-In-ETH-2.0-1280x720.jpg

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

energy

Mining Onbaşı
Üye
tamamda sayın admin o saatlerde eth ağın güvenliğini kim sağlıyacak şu anda madencilik yapanlar bu güvenliği sağlıyor. **** saldırısı ancak %51 geçtiği zaman başarılıdır. eth ağını komple göçertebilirler. aslında haklısın gözdağı şart katılıyorum. ama ağ komple düşebilirde.

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
tamamda sayın admin o saatlerde eth ağın güvenliğini kim sağlıyacak şu anda madencilik yapanlar bu güvenliği sağlıyor. **** saldırısı ancak %51 geçtiği zaman başarılıdır. eth ağını komple göçertebilirler. aslında haklısın gözdağı şart katılıyorum. ama ağ komple düşebilirde.
Siz olayı yanlış anladınız sanırım :) Ortada bir saldırı yok sadece test var. eth kazılmayacak ve bu süreçte yönelilen diğer coinlerin altyapısı sağlam mı değil mi kullanıcılar tarafından test edilmiş olacak.

Ayrıca okumanızı öneririm

JusTiMe Çevrimdışı

JusTiMe

Mining Er
Üye
Herkesin eth kazmayı bırakmasını istemek ve bunu gerçekleştirmek mümkün mü ki

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Herkesin eth kazmayı bırakmasını istemek ve bunu gerçekleştirmek mümkün mü ki
Bir çok youtuber ve forumda planlandı ne kadar katılım olur dünyada bilemeyeceğim. fakat türkiye'den yurt dışına oranla çok katılım olmayacağını söyleyebilirim. üzülerek söylüyorum ki yurtdışında ki ülkeler bizden daha duyarlılar bu konuda.

E Çevrimdışı

energy

Mining Onbaşı
Üye
yok ben katılacağım zaten başka coinleri test ediyordum. vitalik efendide madenciler olmazsa olmasın gibi laflar etmiş
ağ tıknacak ama birşeyler yapmak gerek.
alternatif coinlerimde hazır.

rvn
ergo
ton
wood
sero
etc
vtc
beam

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
yok ben katılacağım zaten başka coinleri test ediyordum. vitalik efendide madenciler olmazsa olmasın gibi laflar etmiş
ağ tıknacak ama birşeyler yapmak gerek.
alternatif coinlerimde hazır.

rvn
ergo
ton
wood
sero
etc
vtc
beam
Tebrik ederim umarım herkes sizin gibi düşünür. :)

JusTiMe Çevrimdışı

JusTiMe

Mining Er
Üye
Bende başlayalı 1 hafta olduğu için başka 1 şey yapmayı düşünmüyorum. 1660 superle ne yapacağım ki :D 1 gün beni mağdur etmez :D Aslen bırakmasam bile bu etkinliğe etkim olacağını sanmıyorum :D

E Çevrimdışı

energy

Mining Onbaşı
Üye
dünya 13 mayısı beklemden eth kazımdan çıkacak gibi 2251.63 usd an itibariyle 1700-1800 usd de elketrik maliyeti çıkmaz şu an bile kazanclar komedi oldu.

P Çevrimdışı

Pırasa

Mining Er
Üye
dünya 13 mayısı beklemden eth kazımdan çıkacak gibi 2251.63 usd an itibariyle 1700-1800 usd de elketrik maliyeti çıkmaz şu an bile kazanclar komedi oldu.
bunu ciddi mi yazdınız, elektirk maliyeti çıkmaz şuan derken? sizin bu forumda yeriniz yok bilesiniz, forumu terkedin, gerek yok bence sizin gibi bireylere

E Çevrimdışı

energy

Mining Onbaşı
Üye
kardeş yazdığımı okuma yada okuduğunu anlıyamama proplemimi var.

1700 doların altına sarkarsa etherium fiyatı

kazanclar ne olur sence ??????

piyasa böyle giderse sıkıntı BTC bile 60.000 dolarlardan 30.000 dolarlara gelmiş bir btc kazım maliyeti 30.000 dolarlar civarında şu anda BTC kazanlar maliytine kazıyor. daha alta sarkarsa zararına kazar.

ne yani burda fiyatlar bu ama şurdan sonra kazımda zarar edebilirsiniz demiyecekmiyiz. millete zararına kazımmı yaptıralım.

1700 doların altında yavaş yavaş zarar gitmeye başlar siz sadece kartın yaktığı elektiği baz alırsanız hata edersiniz. 8000-10.000 yada daha fazla herneyse kartın yıpranma payını bir elektronik aletin kaç yıl çalışabileceğini gibi hesapları maliyete katmıyorsanız hesap sizin. 2 yıldada atıl olabilir şansa 5 yılda çalışabilir bu maliyet değilmi ???? ortalama ben bir kartın maliyetini 3-3,5 yıl hesaplıyorum. durmadan çalışıyor sonuçta. ha bu süre 5-6 yıla çıkar oda şansa ama 2 yılda bir kesinlikle bakım ister termal macun ve pad bakımları yapılması gerekir. almak isteyene yazarım almak istemeyenede yazman dahada yazmam sağlıcakla.

P Çevrimdışı

Pırasa

Mining Er
Üye
kardeş yazdığımı okuma yada okuduğunu anlıyamama proplemimi var.

1700 doların altına sarkarsa etherium fiyatı

kazanclar ne olur sence ??????

piyasa böyle giderse sıkıntı BTC bile 60.000 dolarlardan 30.000 dolarlara gelmiş bir btc kazım maliyeti 30.000 dolarlar civarında şu anda BTC kazanlar maliytine kazıyor. daha alta sarkarsa zararına kazar.

ne yani burda fiyatlar bu ama şurdan sonra kazımda zarar edebilirsiniz demiyecekmiyiz. millete zararına kazımmı yaptıralım.

1700 doların altında yavaş yavaş zarar gitmeye başlar siz sadece kartın yaktığı elektiği baz alırsanız hata edersiniz. 8000-10.000 yada daha fazla herneyse kartın yıpranma payını bir elektronik aletin kaç yıl çalışabileceğini gibi hesapları maliyete katmıyorsanız hesap sizin. 2 yıldada atıl olabilir şansa 5 yılda çalışabilir bu maliyet değilmi ???? ortalama ben bir kartın maliyetini 3-3,5 yıl hesaplıyorum. durmadan çalışıyor sonuçta. ha bu süre 5-6 yıla çıkar oda şansa ama 2 yılda bir kesinlikle bakım ister termal macun ve pad bakımları yapılması gerekir. almak isteyene yazarım almak istemeyenede yazman dahada yazmam sağlıcakla.
eth 1700dolar altına sarktığında görelim elektrik maliyeti çıkıyor mu çıkmıyor mu

JusTiMe Çevrimdışı

JusTiMe

Mining Er
Üye
Ne garip yemek yemeye gitmiştim saate baktığımda 23:58di pcye geçtim hemen kapatmaya hazırlanayım derken kazım yapmadığını farkettim bekledim bakayım devam edecek mi derken bekledim olmadı kapattım :D

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar