Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Düşük Mh İle Kazım

G Çevrimdışı

genntvs

Mining Er
Üye
Merhabalar henüz 1 ay önce 1x rx 570 8 gb 1x rtx 2060 ile 2 kartlı ufak bi rig kurdum 59.10 mh alıyorum genellikle fakat ilk önce hiveos pool ve hiveos işletim sisteminde kazım yapmaya başladım ama 0.1 eth de ödeme yapıyorlarmış bu ödemeyi almam içinde 3-3.5 ay kazım yapmam gerekiyordu 2 hafta sonra yine hiveos işletim sisteminde ama ethermine pool a geçtim 0.01 eth de ödeme yaptığı söyleniyor. Sorum şu düşük mh lı sistemler için 0.01 eth de çekebileceğim kesintisi daha az olan ve kullanırken zorluk çekmeyeceğim bir sistem öneriniz var mı ?

AkGuN Çevrimdışı

AkGuN

Mining Er
Üye
Merhabalar Size önerim ton coin madenciliğine geçmeniz etherium dan bı tık daha fazla kazancı var ve 1 tl gıbı cekım ucretı karsılıgında ıstedıgınız kadar bakıye cekebılırsınız cekım lımıtı yok aşagıya bıraktıgım lınkten konuyu ınceleyebılırsınız.

G Çevrimdışı

genntvs

Mining Er
Üye
etherium tercih etmemin sebebi aslında borsada ki güvenilirliği ve genelde denge seviyesini koruması. Benim fikir istediğim konu pool olarak hangi poolu kullanmamın daha kazançlı olacağı düşük mh için.
Post automatically merged:

tavsiyeniz için teşekkürler göz önünde bulunduracağım bu arada.
Merhabalar Size önerim ton coin madenciliğine geçmeniz etherium dan bı tık daha fazla kazancı var ve 1 tl gıbı cekım ucretı karsılıgında ıstedıgınız kadar bakıye cekebılırsınız cekım lımıtı yok aşagıya bıraktıgım lınkten konuyu ınceleyebılırsınız.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap