Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar mining için kullanılacak ekran kartı bellek tipi ve spot tipi ne olmalı sizce hangi marka tercih etmeliyim ve en iyi verimi nasıl alabilirim
bu dediğin aldığın ekran kartından çıkacak bellek modeli tamamen şansına. o parti de ve seride hangi model bellek denk gelirse.
zaten belli başlı 4 5 markanın bellek modüllerini kulanıyor ekran kartı üreticileri bunda da benim bildiğim en stabili micron ve samsung bellekler
Öncelikle cevap için teşekkürler Peki hangi marka ve model ekran kartı kullanmalıyım 8 GB ve üzeri ekran kartları olmak kaydı ile iyi verim alabileceğim ekran kartları hangileridir ne tavsiye edersiniz
Zaten uzun sure bu isin icinde kalıyim istiyorum dersen 8 gb uzeri bi kart alman mantıklı. Daha doğrusu senin bu ise ayiracagin maliyete bagli tamamen. 4 ve 8 gb kartlardan 5 6 tane alacagina mh degeri yuksek watt değeri düşük 12gb kartlari tercih et.
Zaten uzun sure bu isin icinde kalıyim istiyorum dersen 8 gb uzeri bi kart alman mantıklı. Daha doğrusu senin bu ise ayiracagin maliyete bagli tamamen. 4 ve 8 gb kartlardan 5 6 tane alacagina mh degeri yuksek watt değeri düşük 12gb kartlari tercih et