Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Ekran Kartı Takınca Görüntü Gelmi̇yor

Hiveos22 Çevrimdışı

Hiveos22

Mining Er
Üye
Arkadaşlar merhaba anakarta ekran kartı takmadigim zaman bios menüsü geliyor fakat ekran kartı taktigim zaman görüntü gelmiyor bu soru neden kaynaklaniyor

AkGuN Çevrimdışı

AkGuN

Mining Er
Üye
Sanırım monitör e görüntü gelmediğinden bahsediyorsunuz hdmı kablonuzu veya ne kullanıyor iseniz onu ekran kartına bağlayarak görüntü alabilirsiniz

Hiveos22 Çevrimdışı

Hiveos22

Mining Er
Üye
Sanırım monitör e görüntü gelmediğinden bahsediyorsunuz hdmı kablonuzu veya ne kullanıyor iseniz onu ekran kartına bağlayarak görüntü alabilirsiniz
Onu denedim 2 ucu hdmi olan kablonun bir tarafını monitore diğer tarafini ekran kartının hdmi girişine taktım olmadı

Hiveos22 Çevrimdışı

Hiveos22

Mining Er
Üye
Ekran kartın fani donuyor ama görüntü yok kartı çıkarınca görüntü geliyor

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Ekran kartın fani donuyor ama görüntü yok kartı çıkarınca görüntü geliyor
Bağlantılarınızı kontrol edin anakartın slı desteği olduğundan emin olun. hdmı bir ucunu monitöre diğerini ekran kartına takın. power'ı kapatın 5-15 dk bekletin tekrar görüntü gelmezse ekran kartını direkt anakarta takın görüntü alın biosa girip forum sitemizde yer alan bios ayarlarını uygulayın. ayrıca ram'leri doğru slota taktığınızdan emin olun. gerekirse ramleri söküp altın uçları bir silgi yardımı ile silin statiğini boşaltın.

Hiveos22 Çevrimdışı

Hiveos22

Mining Er
Üye
Bağlantılarınızı kontrol edin anakartın slı desteği olduğundan emin olun. hdmı bir ucunu monitöre diğerini ekran kartına takın. power'ı kapatın 5-15 dk bekletin tekrar görüntü gelmezse ekran kartını direkt anakarta takın görüntü alın biosa girip forum sitemizde yer alan bios ayarlarını uygulayın.
Hic bir türlü görüntü almayı başaramadım hali hazırda kullandığım bilgisayarın anakartini sökmek istemiyorum
Post automatically merged:

Bağlantılarınızı kontrol edin anakartın slı desteği olduğundan emin olun. hdmı bir ucunu monitöre diğerini ekran kartına takın. power'ı kapatın 5-15 dk bekletin tekrar görüntü gelmezse ekran kartını direkt anakarta takın görüntü alın biosa girip forum sitemizde yer alan bios ayarlarını uygulayın. ayrıca ram'leri doğru slota taktığınızdan emin olun. gerekirse ramleri söküp altın uçları bir silgi yardımı ile silin statiğini boşaltın.
Kartı çıkarıp calistiridgim zaman CMOS SETTING WRONG hatası veriyor baslangicta

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Hic bir türlü görüntü almayı başaramadım hali hazırda kullandığım bilgisayarın anakartini sökmek istemiyorum
Mining için kullandığınız anakartın pcle baglantısına ekran kartını takın öyle açmayı deneyin.Kendi anakartınızı sökmenize gerek yok.

Hiveos22 Çevrimdışı

Hiveos22

Mining Er
Üye
Mining için kullandığınız anakartın pcle baglantısına ekran kartını takın öyle açmayı deneyin.Kendi anakartınızı sökmenize gerek yok.
Anakartin kendi slotuna taktım sorun yine aynı riser ile başka slota taktım yine sorun devam ediyor

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Post automatically merged:

Kartı çıkarıp calistiridgim zaman CMOS SETTING WRONG hatası veriyor baslangicta
Sistemde ekran kartı olmadığı için o hatayı almanız normal keza işlemcinizde dahili grafik modülü yoksa bu hatayı alırsınız.

Bu konuda ki adımları uygulayın.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap