Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Eth Kazım Düşüklüğü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkad Çevrimdışı

Arkad

Mining Er
Üye
Merhaba arkadaşlar.
8 Adet MSI RTX 3090 a sahibim 18 ekimde başlangıcı yaptım. Havuz olarak flexpool kullanmaktayım. 1000 Mh ortalama ile calısıyor sistemim ve ortalama sıcaklıgı 50-55 derece arasında gidip gelmekte. Her gün tüm değerleri bir excel dosyasında kayıt altında tutuyorum.İlk ayki günlük ortalamam 0.019 ETH iken geçen ayki ortalamam 0.016 ya kadar düştü. Bu ay basından beri takip ediyorum günlük 0.013, 0.012 değerlerini bile görmeye başladım. Bunun sebebi nedir arkadaslar. ETH kazım kalitesini etkileyen faktörler hakkında beni bilgilendirirseniz cok mutlu olurum. Hepinize teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.

H Çevrimdışı

Himmetguve

Mining Er
Üye
Kartların modeli ventus 3xmi

Arkad Çevrimdışı

Arkad

Mining Er
Üye

MSI GEFORCE RTX 3090 GAMING X TRIO 24G 24GB GDDR6X 384Bit​

Sekoman Çevrimdışı

Sekoman

Mining Er
Üye
Merhaba,
Kazımdaki kazançlar stabil değildir. Kazançlarınızı etkileyen bir çok faktör var.
1. İlk etkenimiz Kazım zorluğu dediğimiz olay. Bunu araştırıp detay öğrenebilirsiniz.
2. Sonrasında kazım yaptığınız havuzun günlük bulduğu blok sayısı. Havuzda ne kadar çok blok bulunursa o kadar çok ödül alınır. Ne kadar az olursa ona göre fiyatlandırma düşer.
3. Ethereum fiyat dalgalanmaları.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Verilen değerler her zaman ortalama değerlerdir. Sabit gelir olmaz. Güncel ortalamayı öğrenmek isterseniz whattomine sitesinden kart adetinizi ve mh/s yazarak öğrenebilirsiniz.

Arkad Çevrimdışı

Arkad

Mining Er
Üye
Merhaba,
Kazımdaki kazançlar stabil değildir. Kazançlarınızı etkileyen bir çok faktör var.
1. İlk etkenimiz Kazım zorluğu dediğimiz olay. Bunu araştırıp detay öğrenebilirsiniz.
2. Sonrasında kazım yaptığınız havuzun günlük bulduğu blok sayısı. Havuzda ne kadar çok blok bulunursa o kadar çok ödül alınır. Ne kadar az olursa ona göre fiyatlandırma düşer.
3. Ethereum fiyat dalgalanmaları.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Verilen değerler her zaman ortalama değerlerdir. Sabit gelir olmaz. Güncel ortalamayı öğrenmek isterseniz whattomine sitesinden kart adetinizi ve mh/s yazarak öğrenebilirsiniz.
Hocam peki 2. maddeye istinaden hangi havuzda olmamı daha uygun görürsünüz bir fark yaratır mı ?Bu konudaki düşünceleriniz nedir

Sekoman Çevrimdışı

Sekoman

Mining Er
Üye
Ben 2miners kullanıyorum Gminer ile. Gas fee ödemeden Nano üzerinden alıyorum. Aşağıdaki konuyu incelerseniz orada detaylı bir şekilde anlatım mevcut.

MKURT Çevrimdışı

MKURT

Mining Onbaşı
Üye
Sanki nbminer de kartı fazla zorlamadan da lhr de başarılı gibi

Sekoman Çevrimdışı

Sekoman

Mining Er
Üye
3090'larda LHR olayı yok. Havuza karar verirken en düşük fee ve en yüksek ödül araştırılır. En iyisine karar verilir.
Madencilerde durum farklı. Karta göre karar verirsin. Benim rigin aynısından bir arkadaşımda var. PhoenixMiner taş gibi çalışıyor. Bende hata veriyordu mesela :)

AkGuN Çevrimdışı

AkGuN

Mining Er
Üye
Sorun çözüldüğü için konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap