Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar anlamadığım için soruyorum eth+ton coini birlikte kullanmak mı mantıklı yoksa sadece eth kazmaya devam edelim mi bi açıklar mısınız teşekkürler
Merhaba arkadaşlar anlamadığım için soruyorum eth+ton coini birlikte kullanmak mı mantıklı yoksa sadece eth kazmaya devam edelim mi bi açıklar mısınız teşekkürler
Merhaba kartlarınız lhr ise ve Tİ serisi ise mantıklı olabilir fakat şunu da unutmamakta fayda var. dual mining her zaman yüksek watt çeker ve kartları yorar.
Merhaba kartlarınız lhr ise ve Tİ serisi ise mantıklı olabilir fakat şunu da unutmamakta fayda var. dual mining her zaman yüksek watt çeker ve kartları yorar.
evet lhr ve ti modeli ben çok çok fazla yormayacaksa eğer yapmak istiyorum o vakit aralarında çok büyük bi bariz fark var mı acaba yorma açısından sordum
evet lhr ve ti modeli ben çok çok fazla yormayacaksa eğer yapmak istiyorum o vakit aralarında çok büyük bi bariz fark var mı acaba yorma açısından sordum
Yani dual mining single mining'e göre daha fazla watt harcar doğal olarak kartı bir miktar daha fazla yorar.Ben şahsen dual mining önermiyorum kendim de kullanmıyorum tamamen sizin tercihinize bağlı.
Yani dual mining single mining'e göre daha fazla watt harcar doğal olarak kartı bir miktar daha fazla yorar.Ben şahsen dual mining önermiyorum kendim de kullanmıyorum tamamen sizin tercihinize bağlı.
ETH + TON DUAL MİNİNG ŞU ANDA HİVEOSTA BENİM SİSTEMİNDE NVİDİA KARTLARDA 2 GÜNDÜR KULLANIYORUM GAYET STABİL ÇALIŞIYOR. BEN DAHA SORUN OLUR DİYE BEKLİYORDUM. AMA BEKLENTİMİN AKSİNE RTX 2060 VE RTX 3060 Tİ KARTLARIMDA GAYET STABİL ÇALIŞIYOR
RTX 2060 KARTLARDI 30.25 MH ETH - 890 - 925 MH TON COİN MH ALIYORUM- 3060 Tİ EKRAN KARTLARINDA 43 MH ETH 1200 MH TON ALIYORUM VE GAYET MEMNUNUNM ISINMA DA ÇOK FARK YOK
bence kullanma aşırı bir kar bırakmıyor daha öncede zil eth dual mining vardı bende denedim 11 derece ısındı kartlar daha fazla güç çekiyor rig fazla sıcak ortamda riginizde arıza olabilir
Bence deneyin derim diğer dual kazımlar gibi değil bu ben 30 ekran kartında kullanıyorum. hele hiveos da kullanıyorsanız ayarlar daha stabil ve elektrik sarfiyatı windows ortamına göre daha az bence 1 -2 gün dual kazım yapın kendiniz görün derim . Ayrıca size tavsiyem ton kazımını
linkindeki havuza yaparsanız daha fazla mh ve daha fazla kazanç sağlarsınız.etherum da da 2miners nano olarak ayarlayın derim. hem her gün paranızı alırsınız. hem de ethereum gas ücreti ödemezsiniz