Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Eth+Ton Coin

B Çevrimdışı

BurakS

Mining Er
Üye
Merhaba arkadaşlar anlamadığım için soruyorum eth+ton coini birlikte kullanmak mı mantıklı yoksa sadece eth kazmaya devam edelim mi bi açıklar mısınız teşekkürler 🙏🏻

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Merhaba arkadaşlar anlamadığım için soruyorum eth+ton coini birlikte kullanmak mı mantıklı yoksa sadece eth kazmaya devam edelim mi bi açıklar mısınız teşekkürler 🙏🏻
Merhaba kartlarınız lhr ise ve Tİ serisi ise mantıklı olabilir fakat şunu da unutmamakta fayda var. dual mining her zaman yüksek watt çeker ve kartları yorar.

Çözüm
B Çevrimdışı

BurakS

Mining Er
Üye
Merhaba kartlarınız lhr ise ve Tİ serisi ise mantıklı olabilir fakat şunu da unutmamakta fayda var. dual mining her zaman yüksek watt çeker ve kartları yorar.
evet lhr ve ti modeli ben çok çok fazla yormayacaksa eğer yapmak istiyorum o vakit aralarında çok büyük bi bariz fark var mı acaba yorma açısından sordum

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
evet lhr ve ti modeli ben çok çok fazla yormayacaksa eğer yapmak istiyorum o vakit aralarında çok büyük bi bariz fark var mı acaba yorma açısından sordum
Yani dual mining single mining'e göre daha fazla watt harcar doğal olarak kartı bir miktar daha fazla yorar.Ben şahsen dual mining önermiyorum kendim de kullanmıyorum tamamen sizin tercihinize bağlı.

M Çevrimdışı

musteda81

Mining Er
Üye
ETH + TON DUAL MİNİNG ŞU ANDA HİVEOSTA BENİM SİSTEMİNDE NVİDİA KARTLARDA 2 GÜNDÜR KULLANIYORUM GAYET STABİL ÇALIŞIYOR. BEN DAHA SORUN OLUR DİYE BEKLİYORDUM. AMA BEKLENTİMİN AKSİNE RTX 2060 VE RTX 3060 Tİ KARTLARIMDA GAYET STABİL ÇALIŞIYOR
RTX 2060 KARTLARDI 30.25 MH ETH - 890 - 925 MH TON COİN MH ALIYORUM- 3060 Tİ EKRAN KARTLARINDA 43 MH ETH 1200 MH TON ALIYORUM VE GAYET MEMNUNUNM ISINMA DA ÇOK FARK YOK

M Çevrimdışı

musteda81

Mining Er
Üye
4 KARTLIK RİGİMDE DURUM BÖYLE HERHANGİ BİR DÜŞME STABİLİTE SORUNU 2 GÜNDÜR YOK

Ekli dosyalar

• ECLASS RIG.jpg
    ECLASS RIG.jpg
    124.5 KB · Görüntüleme: 28
S Çevrimdışı

serkanbaba1234

Mining Çavuş
Üye
bence kullanma aşırı bir kar bırakmıyor daha öncede zil eth dual mining vardı bende denedim 11 derece ısındı kartlar daha fazla güç çekiyor rig fazla sıcak ortamda riginizde arıza olabilir

M Çevrimdışı

musteda81

Mining Er
Üye
Bence deneyin derim diğer dual kazımlar gibi değil bu ben 30 ekran kartında kullanıyorum. hele hiveos da kullanıyorsanız ayarlar daha stabil ve elektrik sarfiyatı windows ortamına göre daha az bence 1 -2 gün dual kazım yapın kendiniz görün derim . Ayrıca size tavsiyem ton kazımını linkindeki havuza yaparsanız daha fazla mh ve daha fazla kazanç sağlarsınız.etherum da da 2miners nano olarak ayarlayın derim. hem her gün paranızı alırsınız. hem de ethereum gas ücreti ödemezsiniz

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap