Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Eth+Ton Madenciliği

kojmaclick Çevrimdışı

kojmaclick

Mining Er
Üye
Herkese iyi madenler dilerim.2 saat önce eth+ton madenciliğine geçtim prizin uç kısmına dokundum sıcaklık var hafif normalmi eth+ton yaptıktan sonra oldu

Cool2hate Çevrimdışı

Cool2hate

Mining Onbaşı
Üye
Çok güç çekiyor. Isınmışsa iletim sorunu vardır veya kablo çapı azdır. Monitörler ve ekstra ekipmanı (varsa) başka prizden besle
Post automatically merged:

Ben de de ton + eth ye geçtikten sonra 100W kadar artış oldu. Alph + ETH ye döndüm.

kojmaclick Çevrimdışı

kojmaclick

Mining Er
Üye
Çok güç çekiyor. Isınmışsa iletim sorunu vardır veya kablo çapı azdır. Monitörler ve ekstra ekipmanı (varsa) başka prizden besle
balkonda yapıyorum balkonda priz olmadıgından odadan cekiyorum :) toplam 1600 w çekiyor sistem yarın kablo yaptırmayı planlıyorum

Cool2hate Çevrimdışı

Cool2hate

Mining Onbaşı
Üye
balkonda yapıyorum balkonda priz olmadıgından odadan cekiyorum :) toplam 1600 w çekiyor sistem yarın kablo yaptırmayı planlıyorum
Kablo çapı büyük kablo da gereği kadar uzun olsun. Uzun kabloda gerilim düşümü olur, daha çok akım çeker. Yapabiliyorsan ikiye ayırıp farklı odalardan çekmen yararlı olur.

miner777 Çevrimdışı

miner777

Mining Er
Üye
Benim rigde Eth+ton dual kazım yapınca ton coin dünkü fiyatıyla 2.7 $ ayda 3300 liralık gelir katıyor.Buna karşılık eth kazım hızı %9 civarında düşüyor.Elektrik tüketimine saatte 0.4 watt etki etti.Elektrik maliyeti ve eth %9 hız düşüm maliyetini çıkarınca toplam 1300 1500 lira gibi net katkı olacak.Çok kaydedeğer bir fark olmadığı, hem kabloları hem de kartları daha çok ısıttığı için ben yine eth devam ediyorum.

AkGuN Çevrimdışı

AkGuN

Mining Er
Üye
Merhabalar akım korumalı priz kullanmanızı öneririm

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap