Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Flux Mining-> Binance Hesaba (Sorun)

Y Çevrimdışı

yusiskan

Mining Er
Üye
Merhaba, Herominersta HiveOs-Gminer ile Flux mining yapıp Gate.io cüzdanıma atıyorum. burada sorun yok. Genel yatırımım binance ta olduğu için mining kazancını Binance cüzdana atmak istedim FlightSheet i hazırlıyorum miner kazım yapmıyor. binance Flux ta transfer ağı olarak ERC20 ve BEP20 destekleniyor. Ben Bep20 seçtim. verdiği hata resimdeki gibi. Flux mining yapıp Binance ye atan var mı ?Çözümü bilen var mı ? bu sorunu Herominers ile mi yoksa Binance ile mi görüşmem lazım ?
aaaa.png
Bu hatayı peş peşe tekrarlıyor.
resimde invalid address (hatalı adres ) diyor ama adres doğru defalarca kontrol ettim.

Son düzenleme:
Çözüm
Herominers ta ticket sistemi yok yada ben bulamadım. Aynı sorunu 2Miners ta da yaşadım. O nedenle 2Miners a sordum. adamlar "You need a proper Flux wallet. Binance's Flux is token version only, not working on Flux chain." demişler. benim anladığım sorun Binance sisteminden kaynaklı.
buradan iletişime geçeebilirsiniz sahibi kanalda şu an.
Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Merhaba, Herominersta HiveOs-Gminer ile Flux mining yapıp Gate.io cüzdanıma atıyorum. burada sorun yok. Genel yatırımım binance ta olduğu için mining kazancını Binance cüzdana atmak istedim FlightSheet i hazırlıyorum miner kazım yapmıyor. binance Flux ta transfer ağı olarak ERC20 ve BEP20 destekleniyor. Ben Bep20 seçtim. verdiği hata resimdeki gibi. Flux mining yapıp Binance ye atan var mı ?Çözümü bilen var mı ? bu sorunu Herominers ile mi yoksa Binance ile mi görüşmem lazım ?
Ekli dosyayı görüntüle 446
Bu hatayı peş peşe tekrarlıyor.
resimde invalid address (hatalı adres ) diyor ama adres doğru defalarca kontrol ettim.
herominers'a ticket atın.

Y Çevrimdışı

yusiskan

Mining Er
Üye
herominers'a ticket atın.
Herominers ta ticket sistemi yok yada ben bulamadım. Aynı sorunu 2Miners ta da yaşadım. O nedenle 2Miners a sordum. adamlar "You need a proper Flux wallet. Binance's Flux is token version only, not working on Flux chain." demişler. benim anladığım sorun Binance sisteminden kaynaklı.

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
buradan iletişime geçeebilirsiniz sahibi kanalda şu an.

Çözüm

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar