Ringimi yaklaşık 1 haftadır kuramıyorum İlk kurulum yaptığımda kartlarımdan 1 tanesi GA102 Hatası verdi bunun driver ile ilgili oldugunu ögrendim sorduğum çogu insan aynı fikirde
lakin benim şöyle bir sıkıntım var evimde 2 adet internet var birisi fiber 100 mb birisi vdsl 25 mb iki farklı internet ile denememe rağmen bir türlü driverı kuramıyorum başarılı bir şekilde
hiveos shell in a box ekranında devamlı beni atıyor Connect simgesi çıkarıyor devamlı sistemden beni düşürüyor sorunun ne oldugunu bir türlü bulamadım birisi bana yardımcı olabilir mi ?
Ayrıca kartlarımdan birisi havuzda online olurken bir diğeri malesef olmuyor
Sistem Bileşenlerim
Hyperx Ram 2400 Mhz
Anakart x570-P
İşlemcil Ryzen 3 1200
Power 1200W Platinium FSP Hydro

Az önce yapmış olduğum tekrar denemem sonucunda tekrardan hiveosdan atıldım. sonuç her zaman bu şekilde devam ediyor bu sorunu daha önce yaşayan birileri olmalı gerçekten yaşayıp sorunu çözüme ulaştırabilen varsa yardımcı olmasını dilerim... 1 haftadır sabır çekmekten sıkıldım
lakin benim şöyle bir sıkıntım var evimde 2 adet internet var birisi fiber 100 mb birisi vdsl 25 mb iki farklı internet ile denememe rağmen bir türlü driverı kuramıyorum başarılı bir şekilde
hiveos shell in a box ekranında devamlı beni atıyor Connect simgesi çıkarıyor devamlı sistemden beni düşürüyor sorunun ne oldugunu bir türlü bulamadım birisi bana yardımcı olabilir mi ?
Ayrıca kartlarımdan birisi havuzda online olurken bir diğeri malesef olmuyor
Sistem Bileşenlerim
Hyperx Ram 2400 Mhz
Anakart x570-P
İşlemcil Ryzen 3 1200
Power 1200W Platinium FSP Hydro
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız
Giriş yap veya üye ol.

Az önce yapmış olduğum tekrar denemem sonucunda tekrardan hiveosdan atıldım. sonuç her zaman bu şekilde devam ediyor bu sorunu daha önce yaşayan birileri olmalı gerçekten yaşayıp sorunu çözüme ulaştırabilen varsa yardımcı olmasını dilerim... 1 haftadır sabır çekmekten sıkıldım
Son düzenleme: