Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

GA102 GeForce RTX 3080 Ti HATASI YARDIM

ExtraWhite Çevrimdışı

ExtraWhite

Mining Er
Üye
Ringimi yaklaşık 1 haftadır kuramıyorum İlk kurulum yaptığımda kartlarımdan 1 tanesi GA102 Hatası verdi bunun driver ile ilgili oldugunu ögrendim sorduğum çogu insan aynı fikirde
lakin benim şöyle bir sıkıntım var evimde 2 adet internet var birisi fiber 100 mb birisi vdsl 25 mb iki farklı internet ile denememe rağmen bir türlü driverı kuramıyorum başarılı bir şekilde
hiveos shell in a box ekranında devamlı beni atıyor Connect simgesi çıkarıyor devamlı sistemden beni düşürüyor sorunun ne oldugunu bir türlü bulamadım birisi bana yardımcı olabilir mi ?

Ayrıca kartlarımdan birisi havuzda online olurken bir diğeri malesef olmuyor

Sistem Bileşenlerim
Hyperx Ram 2400 Mhz
Anakart x570-P
İşlemcil Ryzen 3 1200
Power 1200W Platinium FSP Hydro

1633552314073.png
Az önce yapmış olduğum tekrar denemem sonucunda tekrardan hiveosdan atıldım. sonuç her zaman bu şekilde devam ediyor bu sorunu daha önce yaşayan birileri olmalı gerçekten yaşayıp sorunu çözüme ulaştırabilen varsa yardımcı olmasını dilerim... 1 haftadır sabır çekmekten sıkıldım

Son düzenleme:
Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Merhaba, Boş vakit bulduğumda geri dönüş sağlayacağım.Konunuz öne çıkarıldı bu esnada forum üyelerimiz size yardım edecektir.

B Çevrimdışı

Bibidibabidibu

Mining Onbaşı
Üye

1- HiveOs kurmayı becerememiş olabilirsin usb arızalı olabilir vs. vs. pek çok şey olabilir, HiveOS bilmediğim için Yorum yapmıyorum.

2- HoneyMonkey Boş vakit buluncaya kadar HiveOs yüklü Usb'yi kenara koy bence

3- Alternatif OS kurabilirsin mesela Simplemining gibi

4- Windows üzerinden tek tek kartları test edebilirsin.

5- 3 ve 4 ü deneyip dönersen yardımcı olmaya çalışırım

ExtraWhite Çevrimdışı

ExtraWhite

Mining Er
Üye

1- HiveOs kurmayı becerememiş olabilirsin usb arızalı olabilir vs. vs. pek çok şey olabilir, HiveOS bilmediğim için Yorum yapmıyorum.

2- HoneyMonkey Boş vakit buluncaya kadar HiveOs yüklü Usb'yi kenara koy bence

3- Alternatif OS kurabilirsin mesela Simplemining gibi

4- Windows üzerinden tek tek kartları test edebilirsin.

5- 3 ve 4 ü deneyip dönersen yardımcı olmaya çalışırım
Öncelikle Şu konuyada bir dipnot geçeyim sistemi ilk kurduğumda 1. kartım kapalı 2. kartım aktif bir şekilde kazıyordu daha sonradan driverı kaldırdım 2. kartımda ga102 hatası verdi hiveosum hatalı olsa ilk başta mining yapacağını düşünmüyorum kartların tabi bilen birisi daha iyi aydınlatır Usb de problem oldugunuda düşünmüyorum 4 farklı Usb kullanıyorum son aldıgım Usb de 3.1 en kalitelilerinden işin özü ben bir türlü havuzda driverımı güncellemiyorum :D

B Çevrimdışı

Bibidibabidibu

Mining Onbaşı
Üye
Öncelikle Şu konuyada bir dipnot geçeyim sistemi ilk kurduğumda 1. kartım kapalı 2. kartım aktif bir şekilde kazıyordu daha sonradan driverı kaldırdım 2. kartımda ga102 hatası verdi hiveosum hatalı olsa ilk başta mining yapacağını düşünmüyorum kartların tabi bilen birisi daha iyi aydınlatır Usb de problem oldugunuda düşünmüyorum 4 farklı Usb kullanıyorum son aldıgım Usb de 3.1 en kalitelilerinden işin özü ben bir türlü havuzda driverımı güncellemiyorum :D
Bende zaten ihtimaller üzerinde durup bilmediğimi eğer dediğim OS'u kurarsan bilgi ve tecrübelerimi aktarabileceğimi ima ettim
SM de basit yarım saatini almaz fazladan usb varmış zaten kartın için uyumlu olan sürümü indirip deneyebilirsin 1 rig için 1 ay bedava

ExtraWhite Çevrimdışı

ExtraWhite

Mining Er
Üye
Bende zaten ihtimaller üzerinde durup bilmediğimi eğer dediğim OS'u kurarsan bilgi ve tecrübelerimi aktarabileceğimi ima ettim
SM de basit yarım saatini almaz fazladan usb varmış zaten kartın için uyumlu olan sürümü indirip deneyebilirsin 1 rig için 1 ay bedava
bu bahsettiğiniz şeyler hiveos tarzında sanırım ? eğer sorunumu hiveos dan çözemezsem sanırım bu taraflara kayıcam

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
R Çevrimdışı

RiZZoN

Mining Er
Üye
İyi geceler. Aynı hatayı alıyordum . Son sürümü kurmayı defalarca denedim. Yükleme ekranında kernel... %5 e geliyor 2 3 dk bekliyor sonra connect ekranı geliyordu bende de. En sonunda 465.31 sürümünü kurdum ve kullanıyorum. Siz de deneyebilirsiniz.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar