Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Soru Geçersiz Paylaşım Sorunu

Sorumun cevabını arıyorum
Y Çevrimdışı

yusiskan

Mining Er
Üye
Merhaba,
Resimde detayının paylaştığım 4 Nvidia 3060 Ti LHR Karttan oluşan Rigim iki gündür düzgün çalışırken bir anda Geçersiz paylaşım hatası vermeye başladı. Herhangi bir ayar yada donanım değişikilği yapmadım. 3 saatlik çalışmada 30 Geçersiz paylaşım verdi.. 1 Ad. Gigabyte, 2 Ad. Inno3D ve 1 Ad. Galakuro var. Hep Gigabyte Geçersiz paylaşım veriyor. ETH kazım yapıyorum. Sistemi yeniden başlattım sorun düzelmedi. GEçersiz paylaşım veren kart Riser ile PCI-E x16 slotunda bağlı. Diğer kartlar ise Anakartın USB Riser girişlerine takılı. hata veren kartı USB girişlerine taktığımda ise sistem LA (load avaraj) ve Nvidia Driver error, OC failled veya GPU lost No Temp hataları veriyor.

OC.png

2Minersa baktığımda ise istatistiklerde Geçersiz Pay yok diyor

2miner.png

Sistem HiveOs 0.6-210@211024 Nvidia sürüm 470.74 Havuz 2miners-LOLMiner (1.34)
Anakart: Esonic QS8-BTC Combo Intel Celeron.
anakrt.png

Geçersiz paylaşımın genel nedeni nedir yada benim sistemimdeki problem ne olabilir ?

Son düzenleme:
Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
geçersiz paylaşım veren kartın overclock ayarlarını düşürün ve sistemi yeniden başlatın.

havuz istatistiğinde görülmesi biraz zaman alabilir görünmüyorsa tarayıcı çerezlerini silin.

C Çevrimdışı

Cotuk86

Mining Er
Üye
Bu sorunu bende yasiyorum oc ayarlarinda ram hizini dusurdum yine hata verdi tekrar dusurdum devam etti ne yapmak gerekir

C Çevrimdışı

Cotuk86

Mining Er
Üye
Cozumu bilen kimse yok herhalde

Y Çevrimdışı

yusiskan

Mining Er
Üye
Bu sorunu bende yasiyorum oc ayarlarinda ram hizini dusurdum yine hata verdi tekrar dusurdum devam etti ne yapmak gerekir
1- Geçersiz paylaşım yapan kartın OC ile oynayabilirsin,
2- Ben riser kaynaklı diye ha bire riser değiştirdim ama sorun USB kablosunda imiş, ona bakabilirsin.
3- Forum içinde HiveOS onarım komutları diye konu var, Her HiveOS güncelleme, Miner Driver güncelleme lerden sonra bu HiveOS Onarım komutlarını uyguluyorum,
4- HiveOS u yeniden kurabilirsin.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap