Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Gigabyte Aorus 6800 Termal Ped Ölçüleri

H Çevrimdışı

Hasan

Mining Er
Üye
Selamlar iyi forumlar. Elimde 4 adet 6800 var ve MEM Ler biraz ısınıyor. Pad değişimiyle sorun çözülüyor gibi şeyler duydum. Lakin kaç mm ve ne kadar pad almam gerekiyor? Bunun cevabını bulamadım. Bilen varsa cevap verebilir mi? Şimdiden çok teşekkürler

Mekatronikçi Çevrimdışı

Mekatronikçi

Mining Onbaşı
Üye
Selamlar iyi forumlar. Elimde 4 adet 6800 var ve MEM Ler biraz ısınıyor. Pad değişimiyle sorun çözülüyor gibi şeyler duydum. Lakin kaç mm ve ne kadar pad almam gerekiyor? Bunun cevabını bulamadım. Bilen varsa cevap verebilir mi? Şimdiden çok teşekkürler
Merhaba,

Aşağıdaki linkte resimlerle belirtmişler. Hangi bölgeye kaç mm lik ped gerektiği. 1,5 mm, 2 mm ve 2,5 mm anladığım kadarıyla gerekiyor. Sizde incelersiniz.

H Çevrimdışı

Hasan

Mining Er
Üye
Merhaba,

Aşağıdaki linkte resimlerle belirtmişler. Hangi bölgeye kaç mm lik ped gerektiği. 1,5 mm, 2 mm ve 2,5 mm anladığım kadarıyla gerekiyor. Sizde incelersiniz.

Aynı konuyu bende inceledim. Başka da kaynak yok ya da bende bulamadım. Kalınlıkları öğrendik gönderdiğiniz konu sahibi sayesinde. 4 kart için kaç tane almam gerektiğini kestiremiyorum. Kesilen pad parçalarının en ve boy ölçülerini de paylaşmış olsa konu sahibi harika olacaktı. Yardım için çok teşekkürler 👍

Mekatronikçi Çevrimdışı

Mekatronikçi

Mining Onbaşı
Üye
Aynı konuyu bende inceledim. Başka da kaynak yok ya da bende bulamadım. Kalınlıkları öğrendik gönderdiğiniz konu sahibi sayesinde. 4 kart için kaç tane almam gerektiğini kestiremiyorum. Kesilen pad parçalarının en ve boy ölçülerini de paylaşmış olsa konu sahibi harika olacaktı. Yardım için çok teşekkürler 👍
Hocam ilk etapta her birinden 1 adet alın bence her türlü 1 karta yeter. Sonrasında 1 taneye gidenleri hesapladıktan sonra toplam ihtiyaçta ortaya çıkar.

Mekatronikçi Çevrimdışı

Mekatronikçi

Mining Onbaşı
Üye
Valla hocam o konuda riske girmedim. Pullsar ıce dragon aldım. Biraz tuzlu oldu ama İşlemi yaptıktan sonra o ısı düşüşünün verdiği haz paha biçilemez. Bu marka dışında diğerleri için uygulamalı bir tecrübem yok. Bu konuyla ilgili bir başlık açılabilir. İllaki farklı markalar kullanan olmuştur.

H Çevrimdışı

Hasan

Mining Er
Üye
Valla hocam o konuda riske girmedim. Pullsar ıce dragon aldım. Biraz tuzlu oldu ama İşlemi yaptıktan sonra o ısı düşüşünün verdiği haz paha biçilemez. Bu marka dışında diğerleri için uygulamalı bir tecrübem yok. Bu konuyla ilgili bir başlık açılabilir. İllaki farklı markalar kullanan olmuştur.
Nerden almıştınız bir inceleyeyim ben de?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap