Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Havuz ?

Z Çevrimdışı

ZalimAlbay

Mining Er
Üye
Arkadaşlar havuz için öneriye ve biraz da bilgiye ihtiyacım var, yaklaşık 3 aydır ethermine havuzunda kazım yapıyorum burada devam mı etmeliyim yoksa daha iyi havuz var mı varsa neden? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

yaşar domurcukgül Çevrimdışı

yaşar domurcukgül

Mining Onbaşı
Üye
Arkadaşlar havuz için öneriye ve biraz da bilgiye ihtiyacım var, yaklaşık 3 aydır ethermine havuzunda kazım yapıyorum burada devam mı etmeliyim yoksa daha iyi havuz var mı varsa neden? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
bende aynı sekil etherminedeyim konuyu takip edicem daha iyi varsa geçelim

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Konuyu okumanızı öneririm.

T Çevrimdışı

turquoise

Mining Er
Üye
Ethermine başarılı bir havuzdur fakat benim kişisel tercihim pplns sistemli havuz olarak flexpool. Yalnız ethermineda da flexpoolda da fee ücreti var. Fee ücretinden kurtulmak için ya 2minersta nano coin kazmalısınız yada ethereum olarak günlük ödeme almak isterseniz kucoin havuzunu öneririm.

Z Çevrimdışı

zulu1905

Mining Er
Üye
binancepool da denenebilir binance daki hesabınaza günlük ödeme yapıyor ücretle uğraşmazsınız.

T Çevrimdışı

turquoise

Mining Er
Üye
Kucoin pool binance pool ile sistem olarak aynı ama bağlantısı daha stabil.

Z Çevrimdışı

ZalimAlbay

Mining Er
Üye
yani havuzlar arasında bir kazım farkı veya karlılık farkı yok tek fark ödeme ücreti mi

T Çevrimdışı

turquoise

Mining Er
Üye
Her iki havuzda borsa havuzu. Her ikisi de cüzdan adresi değil kullanıcı adı kullanır, ikiside pps+ sisteme sahip ve 24 saat ortalamasını alarak ödeme yaparlar. Gece 3 ten diğer gece 3 e kadar olan kazım hesaplanır. Binance poolda bağlantı sorunlarından dolayı ortalama düşme sorunu ve bazen işçinin pasif görünme sorunları mevcut. Bu nedenle kucoin karı biraz daha yüksek olacaktır. Kucoin daha stabil benim görüşüm.

R Çevrimdışı

rodop

Mining Er
Üye
Binance Pool 24 saat - 0.00129023 ETH ve aynı şartlarda Ethermine - 0.00145 ETH
Son zaanlardaki gaz fiyatlaının yüksekliği can sıkıcı ve kar oranını düşürmekte buda farklı arayışları
beraberinde getiriyor hem havuz tarafında hemde madenci.
Yeni 2miners de nano ile denemeye başladım.Bir kaç gün sonra sonucu burada kısmetse paylaşırım

U Çevrimdışı

ugurcan

Mining Er
Üye
Binance Pool 24 saat - 0.00129023 ETH ve aynı şartlarda Ethermine - 0.00145 ETH
Son zaanlardaki gaz fiyatlaının yüksekliği can sıkıcı ve kar oranını düşürmekte buda farklı arayışları
beraberinde getiriyor hem havuz tarafında hemde madenci.
Yeni 2miners de nano ile denemeye başladım.Bir kaç gün sonra sonucu burada kısmetse paylaşırım
Rez. Sonuçları bekliyorum.

R Çevrimdışı

rodop

Mining Er
Üye
Tekrar Merhaba
Söz verdiğim üzere bir deneme gerçekleştirdim. Bilmenizi isterim ki bu amacımın ana nedeni konu olan paylaşımı nasıl gerçekleştirdiğini kafamda oturtmak idi.
Denemelerimi yaptıktan sonra ortaya çıkan sonuçları ve bunların artılarını ve eksikliklerini anladığım şekilde yorumlamak ve verdiğim sonuçlara görede siz değerli arkadaşların da yorumlarını değerlendirmeleridir.
İlk önce 2Miners de olayların nasıl işlediğini görmeniz açısından bir fotograf paylaşmak istiyorum.

eth_nano ödeme.jpg

R Çevrimdışı

rodop

Mining Er
Üye
Şimdi biraz yorumlarsak.
Daha önce 2Miners kazım yapmadığım için ilk önce benim açımdan 2minersin performansını merak ettim
45 saatlik kazım yaptığım ödülün 24 saatlik getiris i 0,00133 MH/h oldu.Bu değer daha önce paylaştığım
ethermideki (0,00138 - 0.00146) MH/h idi.
Şimdi gelelim ağa ücreti ödemeden Ethereum kazmak olayına.
Fotoğrafta gördüğünüz üzere 0.002268 ETHkarşılığında ,borsaya gönderilerek karşılığında komisyon ücretleri düşülünce 1.9753739 NANO
coin gelmiş ve bu miktar kesintisiz olarak binance hesabıba NANO coin olarak aktarıldı.
ETH mu NANO ya dönüştürmek için deneme amaçlı olduğu için kur farkı gözetmedim.
Gördüğüm kadarıyla her gün küçük miktarlardaki kazıları NANO coin olraka almak amacı gereği olan eth ağa ücreti ödemeden almak
olayı hikayedir. İki taraftan dönüştürmelerde kayıpları koyunca pek bir fark yaratmamaktadır.
Ayrıca NANO coinin piyasa değer getiri gücü göz önünde alınırsa kayıp kaçınılmaz gibi gözükmekte.
Yinede iyi bir takip sonucu kazanılan ETH dan daha fazlasını almak de mümkün tabi.
Bu yolu izleyecek arkadaşlar için önerim ETH/NANO kur farkını gözetleyerek dönüşüme gitmek daha sonrada
yine kazanılan NANO coinleri borsada iyi fiyatı bulunca daha güclü coin ile takas yapmaları.
NANO coine güvenmeyenler ve takibi ile uğraşmak istemeyenler ETH/Bitcoin kullanmalarını öneririm.
Burada Bitcoini aktarmak 0.5 $ gibi düşük transfer ücreti oluyormuş 2Miners in açıklamalarına göre.
Tabi burada da yine ETH/Bitcoin kurunu gözetleyerek takasa gitmek için uygun zamanı gözetlemek gerek daha fazla kazanç için

R Çevrimdışı

rodop

Mining Er
Üye
Son olarak fotoğraflarda görünsede yine yazayım coinlerin takası yaklaşık 2 saat sürdü

M Çevrimdışı

mazy

Mining Er
Üye
rodop kardeşim ellerine sağlık şimdide ben bir deneme yapıyorum. 63mh stabil binance poolda 0.0093 90 85 en yüksek 95 gördüm. şimdi ethermine a metamask ile bıraktım bende sonuçları 5 6 gün sonra yazarım. ellerine sağlık.

R Çevrimdışı

rodop

Mining Er
Üye
6 günlük Flexpool da deneme yaptım ve bana ortalama 0,001334 MH getirdi.
Artılar - Web arayüzü etherminden daha hoşuma gitti.
Eksikler - Minimum transfer 0.01 ETH
- Ortalama MH çok fazla rapor edilen MH altında dolaşıyor
- Transfer yapmaya iş geldiğinde gaz ücreti mevcuttan müthiş çok yüksek ve dalgalanmalar mevcut ile alakası olmayacak şekilde seyretmekte. Yetmedi gaz ücreti ayarladım miktarın altına inmesine rağmen gerçekleşmediği. Sonrada başka bir
miktar ile transfer gerçekleşti. Büyük bir eksiklik .Büyük laf soylememekle beraber bir daha uğramayacağım bir havuz

Sekoman Çevrimdışı

Sekoman

Mining Er
Üye
Ufak bir düzeltme yapayım. Havuzlarda 1-2 gün kazım yapıp verdiği ücretleri hesaplarsanız yanılırsınız. Blok ödülleri dediğimiz olaylar var. 1-2 gün içinde aldığınız blok ödülü en düşük ya da en yüksek ödül olabilir. Ortalama yapıp karşılaştırmanız için en az 1 ay kazım yapmanız gerekir. Yanlış hesaplama yöntemleri yanlış sonuçlara götürür.

R Çevrimdışı

rodop

Mining Er
Üye
Haklısınız zaten verdiği ortalamayı eksiklik olarak belirtmedim. Ne ile karşılaşacağımı bilmediğim için daha uzun kazı yapıp riske girmek istemediğimden sadece deneylemek istedim

Sekoman Çevrimdışı

Sekoman

Mining Er
Üye
Anlıyorum ancak bu deneyler sizi bir kaç günde doğru sonuca götürmez. Yolun yanlış olduğunu belirtmek istedim.

M Çevrimdışı

mazy

Mining Er
Üye
ethermine güzel gidiyor 63 mh 0,00098 97 civarı seyrediyor bugün 65 e çektim 2 gün sonra metamask la aktarım yapacağım kayıplar ne onuda görmüş olacağım. birde ton coin dönüyor ortalıkta ethereum dan fazla kazandırıyor deniyor deneyen varmı ?

M Çevrimdışı

mazy

Mining Er
Üye
Şimdi biraz yorumlarsak.
Daha önce 2Miners kazım yapmadığım için ilk önce benim açımdan 2minersin performansını merak ettim
45 saatlik kazım yaptığım ödülün 24 saatlik getiris i 0,00133 MH/h oldu.Bu değer daha önce paylaştığım
ethermideki (0,00138 - 0.00146) MH/h idi.
Şimdi gelelim ağa ücreti ödemeden Ethereum kazmak olayına.
Fotoğrafta gördüğünüz üzere 0.002268 ETHkarşılığında ,borsaya gönderilerek karşılığında komisyon ücretleri düşülünce 1.9753739 NANO
coin gelmiş ve bu miktar kesintisiz olarak binance hesabıba NANO coin olarak aktarıldı.
ETH mu NANO ya dönüştürmek için deneme amaçlı olduğu için kur farkı gözetmedim.
Gördüğüm kadarıyla her gün küçük miktarlardaki kazıları NANO coin olraka almak amacı gereği olan eth ağa ücreti ödemeden almak
olayı hikayedir. İki taraftan dönüştürmelerde kayıpları koyunca pek bir fark yaratmamaktadır.
Ayrıca NANO coinin piyasa değer getiri gücü göz önünde alınırsa kayıp kaçınılmaz gibi gözükmekte.
Yinede iyi bir takip sonucu kazanılan ETH dan daha fazlasını almak de mümkün tabi.
Bu yolu izleyecek arkadaşlar için önerim ETH/NANO kur farkını gözetleyerek dönüşüme gitmek daha sonrada
yine kazanılan NANO coinleri borsada iyi fiyatı bulunca daha güclü coin ile takas yapmaları.
NANO coine güvenmeyenler ve takibi ile uğraşmak istemeyenler ETH/Bitcoin kullanmalarını öneririm.
Burada Bitcoini aktarmak 0.5 $ gibi düşük transfer ücreti oluyormuş 2Miners in açıklamalarına göre.
Tabi burada da yine ETH/Bitcoin kurunu gözetleyerek takasa gitmek için uygun zamanı gözetlemek gerek daha fazla kazanç için
ethermine metamask matic ile belki kur lehime dalgalandı farkedemedim ama etheriumdan etheriuma 30 cent oynadı maticden bozulmayan kısımda 19 cent yani 10 cent gibi bir rakamla 0.05 ethereum çevirdim.

Demondimeth Çevrimdışı

Demondimeth

Mining Er
Üye
Web sitesi
Nedense Ethermine'dan vazgeçesim gelmiyor... Alternatiflerini de çok artı ve mantıklı bulamadım.

Sekoman Çevrimdışı

Sekoman

Mining Er
Üye
1 yıl ethermine kullandım. Ödediğim gas fee'lere üzülüyorum şuanda. Artık 2miners kullanıyorum. Gas fee ödemeden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap