Şimdi biraz yorumlarsak.
Daha önce 2Miners kazım yapmadığım için ilk önce benim açımdan 2minersin performansını merak ettim
45 saatlik kazım yaptığım ödülün 24 saatlik getiris i 0,00133 MH/h oldu.Bu değer daha önce paylaştığım
ethermideki (0,00138 - 0.00146) MH/h idi.
Şimdi gelelim ağa ücreti ödemeden Ethereum kazmak olayına.
Fotoğrafta gördüğünüz üzere 0.002268 ETHkarşılığında ,borsaya gönderilerek karşılığında komisyon ücretleri düşülünce 1.9753739 NANO
coin gelmiş ve bu miktar kesintisiz olarak binance hesabıba NANO coin olarak aktarıldı.
ETH mu NANO ya dönüştürmek için deneme amaçlı olduğu için kur farkı gözetmedim.
Gördüğüm kadarıyla her gün küçük miktarlardaki kazıları NANO coin olraka almak amacı gereği olan eth ağa ücreti ödemeden almak
olayı hikayedir. İki taraftan dönüştürmelerde kayıpları koyunca pek bir fark yaratmamaktadır.
Ayrıca NANO coinin piyasa değer getiri gücü göz önünde alınırsa kayıp kaçınılmaz gibi gözükmekte.
Yinede iyi bir takip sonucu kazanılan ETH dan daha fazlasını almak de mümkün tabi.
Bu yolu izleyecek arkadaşlar için önerim ETH/NANO kur farkını gözetleyerek dönüşüme gitmek daha sonrada
yine kazanılan NANO coinleri borsada iyi fiyatı bulunca daha güclü coin ile takas yapmaları.
NANO coine güvenmeyenler ve takibi ile uğraşmak istemeyenler ETH/Bitcoin kullanmalarını öneririm.
Burada Bitcoini aktarmak 0.5 $ gibi düşük transfer ücreti oluyormuş 2Miners in açıklamalarına göre.
Tabi burada da yine ETH/Bitcoin kurunu gözetleyerek takasa gitmek için uygun zamanı gözetlemek gerek daha fazla kazanç için