Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Helium Madenciliği

K Çevrimdışı

kerberus75

Mining Er
Üye
Helium için elimdeki bir miktar paramı değerlendirmek istiyorum konu hakkında bilgisi olan varsa bana ulaşabilir mi

M Çevrimdışı

mmx1981

Mining Er
Üye
Merhaba,

helium bulunduğun bölge kapsama alanına göre farklılık gösterir. dan çevrende bu işi yapanların genel analizini görebilir ve getiri tahmini yapabilirsin. Bu seninde aynı getiriyi yapacapun anlama gelmiyor. bulunduğun bölge yüksek bir bölge ve yakınında hellium ağ cihazlarına nekadar uzak ise avantaj sağlarsın. amaç hellium ağını genişletmek sonuçta. aynı bölgede çok cihaz olması diğerkeri ile kazancını paylaşman gibi düşünebilirsin.

Kişisel fikrtim alacağın cihaz dış ortam cihazı olması ve en fazla kapsama alanı olması için çatıya kurmanı öneririm. bi arkadaşım evin baca kısmından kablolama işlemlerini yapmıştı. anten tipi de önemli mesela şehrin tam kıyısında isen yönlü anten ile şehre bakacak şekilde kurman şehir ortasında isen yönsüz anten kullanman gerekir daha fazla helllium ağını birleştirmek için.

Malesef Türkiyede cihazlar pahalı yurt dışından getirmende zaman alır fakat 2 katı fazla ödemekten iyidir. Elektrik sarfiyatı oldukça düşüktür ethereum minin gibi kartlara göre çok çok ucuz farketmeyeceğin kadar az faturana yansır.

youtube da çeşitli videolar var izlemen fikrinde yardımcı olacaktır.

yazdıklarım hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

K Çevrimdışı

kerberus75

Mining Er
Üye
Fikirlerin için teşekkürler sadece bilgi topluyorum

Cool2hate Çevrimdışı

Cool2hate

Mining Onbaşı
Üye
Ben araştırdım şehir içlerinde iş yok, kırsal hala iş yapar. Gidip 600$'lık cihaz alıp 10 dolara anten almayın işe yaramaz antene de sağlam para vermek lazım beklenti yüksekse. Ben sistemi aldım anten bu hafta miner haftaya geliyor. Ama yan komşu kötü antenle günde 5-6$ vuruyor şu an.

Berat35 Çevrimdışı

Berat35

Mining Er
Üye
Bende araştırdım fakat ETH gibi getirisi sabit olan bir sistem değil.
Bugün hiç vermeyip yarın 4 dolar 5 dolar verebiliyor.

Mantıklı gelmedi bana.

Cool2hate Çevrimdışı

Cool2hate

Mining Onbaşı
Üye
Sistem stabil değil şu an. Helyum light geçisi sonrası stabil olacağı söyleniyor. Şu an gelirler kapsama alanıyla uyuşmuyor çünkü her modem aynı zamanda validatör. (Aylık 80gb veri veriyor 1 modem) Yeni sistemde öyle olmayacak (aylık 5gb) böylece ağ yükü hafifleyecek deniyor. Gelirleri kafasına göre dağıtıyor sistem çünkü senkron olamıyor.

Berat35 Çevrimdışı

Berat35

Mining Er
Üye
mantıklı olan sistem tamamen oturunca bu işe girmek bence

Cool2hate Çevrimdışı

Cool2hate

Mining Onbaşı
Üye
ETH bitecek. Bu Heliumcular ayda 400$ yapıyorlardı 2 -3 ay önceye kadar. Şimdiden ETH bitimine hazırlanıyorum şahsen.İleride bu piayasa da sıkışacak muhtemelen.

Berat35 Çevrimdışı

Berat35

Mining Er
Üye
ETH bitecek. Bu Heliumcular ayda 400$ yapıyorlardı 2 -3 ay önceye kadar. Şimdiden ETH bitimine hazırlanıyorum şahsen.İleride bu piayasa da sıkışacak muhtemelen.
ETH bitse ne olacak piyasada bir sürü coin var kazımı yapılan hatta eth ye yakın getirileri var.
Post automatically merged:

heliumun getirisi sabit olmadığı sürece makine alınmaz bence.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap