Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Her Coinde Farklı Hatalar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D Çevrimdışı

Davutpk

Mining Er
Üye
Merhabalar arkadaşlar, benim çok garip bir sorunum var.

2 adet kartım var, 3070ti ve 3060ti. Her iki kart da sıfır amazondan alınma. Biri Almanya diğeri Fransa'dan alındı.

3060ti Gibayte Gaming OC - 3070 TI Asus Tuf Gamıng.

Eth kazıyorum hiveos üzerinden, oc yapsam da yapmasam da kartlar uzun süre sonra geçersiz paylaşım hatası veriyor. Cfx kazıyorum 3060ti'nin yaptığı kazımlar sisteme yansımıyor. Ergo kazıyorum, 3060ti 60 Mh/s ile 122 mh/s arasında dalgalanıyor. Neyse o zaman windowsta yapayım diyorum aynısı. Eth kazıyorum windowsta R%5 R%20 oluyor. Yani hata oranı.

Neyse raven kazayım diyorum ravende 3070ti 15-20 Mh/s veriyor. Yani OC ayarlarında sorun yok. Single deniyorum aynı problem. Tek tek deniyorum toplu yapıyorum aynı sorun. PSU Gold ve bronze 850W kullandım ikisi de sıfır Corsair-FPS markalarının yok yine aynı hata devam ediyor.

İlginç gelebilir ama 3070Ti ile 79 MH/S eth kazıyorum, ethermine havuzuna yansıyor bu şekilde ama ücret geçmiyor.

3070ti: 78 MHS
3060ti 43 MHS
Havuza geçen 105-115 mhs ama ücret yansımıyor. 3070ti eth minninginde çalışıyor ama kart 43 derece 45 derece ile çalışıyor. 3060 ti ise 50 derece 52 derece ile çalışıyor. Yani kafam allak bulak her şeyi doğru yapıyorum sıfırdan başlayıp yine hat alıyorum. Sorun nerede anlamıyorum.

T-rex miner denedim aynı.
Lol miner, Nbminer problem aynı...
Mesela şu an her iki kartım da çok dalgalı ergo kazıyor. Ama ben windowsta 3070ti'yi ergo kazarken 182 mhs sabitledim. Yanına 3060ti ekliyorum 3070ti sorunsuz 182-183 veriyor, 3060 ti 85i geçemiyor. Ergoda şu an iki kartla 240-303 mhs arasında çok dalgalı bir şekilde gidip geliyorum :)

Yardım edecek koca yürekli bir dost arıyorum :)

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Merhabalar arkadaşlar, benim çok garip bir sorunum var.

2 adet kartım var, 3070ti ve 3060ti. Her iki kart da sıfır amazondan alınma. Biri Almanya diğeri Fransa'dan alındı.

3060ti Gibayte Gaming OC - 3070 TI Asus Tuf Gamıng.

Eth kazıyorum hiveos üzerinden, oc yapsam da yapmasam da kartlar uzun süre sonra geçersiz paylaşım hatası veriyor. Cfx kazıyorum 3060ti'nin yaptığı kazımlar sisteme yansımıyor. Ergo kazıyorum, 3060ti 60 Mh/s ile 122 mh/s arasında dalgalanıyor. Neyse o zaman windowsta yapayım diyorum aynısı. Eth kazıyorum windowsta R%5 R%20 oluyor. Yani hata oranı.

Neyse raven kazayım diyorum ravende 3070ti 15-20 Mh/s veriyor. Yani OC ayarlarında sorun yok. Single deniyorum aynı problem. Tek tek deniyorum toplu yapıyorum aynı sorun. PSU Gold ve bronze 850W kullandım ikisi de sıfır Corsair-FPS markalarının yok yine aynı hata devam ediyor.

İlginç gelebilir ama 3070Ti ile 79 MH/S eth kazıyorum, ethermine havuzuna yansıyor bu şekilde ama ücret geçmiyor.

3070ti: 78 MHS
3060ti 43 MHS
Havuza geçen 105-115 mhs ama ücret yansımıyor. 3070ti eth minninginde çalışıyor ama kart 43 derece 45 derece ile çalışıyor. 3060 ti ise 50 derece 52 derece ile çalışıyor. Yani kafam allak bulak her şeyi doğru yapıyorum sıfırdan başlayıp yine hat alıyorum. Sorun nerede anlamıyorum.

T-rex miner denedim aynı.
Lol miner, Nbminer problem aynı...
Mesela şu an her iki kartım da çok dalgalı ergo kazıyor. Ama ben windowsta 3070ti'yi ergo kazarken 182 mhs sabitledim. Yanına 3060ti ekliyorum 3070ti sorunsuz 182-183 veriyor, 3060 ti 85i geçemiyor. Ergoda şu an iki kartla 240-303 mhs arasında çok dalgalı bir şekilde gidip geliyorum :)

Yardım edecek koca yürekli bir dost arıyorum :)
İlginç gerçekten ben de ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım :) İşletim sisteminizin kütüphanesinde hata olmadığından emin olmak için Hiveos Onarım komutlarını dener misiniz ?

D Çevrimdışı

Davutpk

Mining Er
Üye
Merhabalar, teşekkür ederim desteğiniz için. Komutları uzaktan bağlantı ile girebiliyor muyum yoksa hiveos işletim sistemine sahip pc yi açıp cmd üzerinden tek tek girmem mi gerek ?
İlginç gerçekten ben de ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım :) İşletim sisteminizin kütüphanesinde hata olmadığından emin olmak için Hiveos Onarım komutlarını dener misiniz ?

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Merhaba, Komutları hive shell kullanarak uzaktan bağlantı ile de girebilirsiniz. Problem olmaz.

B Çevrimdışı

Bibidibabidibu

Mining Onbaşı
Üye
Anlattıklarından yola çıkarsak ip çakışması olabilir yorumunu yapabilirim Bence ağındaki ip adreslerini kontrol etmeni öneririm.

Son düzenleme:
MiningTürkiye Çevrimdışı

MiningTürkiye

Mining Onbaşı
Yönetici
Üye
Merhaba @Davutpk,

7 gündür sizden haber alamadığımız için bu konunun durumunu kapalı olarak değiştiriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap