Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Hiveos Kararlı Sürüm Güncellemesi Çıktı!

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
a14c8d_f8e502a8888849b8871bd99a43e31f70~mv2.webp

Hiveos'u kararlı sürüme 0.6-216@220418 güncellemek için komutlar

Hive shell'i açın;

sırası ile;

hive-replace --list yazın enter

çıkan listede os imaj listesi göreceksiniz
1 yazın ve enterlayın çıkan uyarıya yes yazın ve enter

İşlem bitince ctrl+c yapın ve sreboot komutunu yazın rig'i yeniden başlatın yada bekleyin otomatik 20 sn içinde kendi atsın.
kurulumdan sonra madencinizi yeniden yükleyeceği için miner start komutunu çalıştırmayı unutmayın.

Not : Nvidia driver'ınız stabil versiyona geçecek ve silinecek bunun için nvidia-driver-update —list komutu ile güncel driver'ı kurmayı unutmayın.

Hiveos panel üstünden son güncellemeyi de yapınız. komut ile güncelleme yapmak için selfupgrade --force && sreboot komutunu hiveshell'e yazınız.

Ayrıca USB kullananlar güncelleme ile zaman kaybetmek istemezlerse direkt olarak imaj dosyasını USB'ye yazdırabilirler.

Keyifli forumlar.

F Çevrimdışı

ferdi

Mining Er
Üye
merhaba hiveos sitesinden 0.6.216 indirmeye çalıştığımda direk 212 sürümünü indiriyor torent ilede denedim aynı sorun ne olabilir

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
merhaba hiveos sitesinden 0.6.216 indirmeye çalıştığımda direk 212 sürümünü indiriyor torent ilede denedim aynı sorun ne olabilir
Merhaba, yukarıda paylaştığım yönergeleri uygulayıp manuel olarak yükleme yapınız.

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
yoo arkadaş 212 yi indiriyor demişte fark yok yazsaydınız daha iyi olurdu :D ha 212 de kalmış ha 216 da değilmi
Güncel işletim sistemi her zaman daha sağlıklıdır. bug'lardan beta sürümden arındırılmış stabilize sorunu olmayan bir işletim sistemi yerine güncel olmayanı tercih etmeniz sizin kararınızdır.

Berat35 Çevrimdışı

Berat35

Mining Er
Üye
Güncel işletim sistemi her zaman daha sağlıklıdır. bug'lardan beta sürümden arındırılmış stabilize sorunu olmayan bir işletim sistemi yerine güncel olmayanı tercih etmeniz sizin kararınızdır.
Hocam inan ben hiç güncellemiyorum sadece trex lhr kırdım dediğinde güncelledim sadece hiç bir problem olmuyor.
3 senedir Mining yapıyorum.

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Hocam inan ben hiç güncellemiyorum sadece trex lhr kırdım dediğinde güncelledim sadece hiç bir problem olmuyor.
3 senedir Mining yapıyorum.
Sizin yaptığınız güncelleme miner güncellemesi bu hiveos işletim sistemi kararlı sürüm güncellemesidir. arada fark var bunun haricinde ufak tefek güncellemeler sürekli gelir. onlar yapılmadığında sistem stabil çalışıyorsa sorun çıkmaz. kararlı sürüm güncellemesinde linux kütüphanesi ve işletim sisteminin kararlılıkla çalışması için entegre edilmiş kritik güncellemeler mevcuttur. Bu noktada hiveos işletim sistemini güncel tutmak önemlidir. Daha detaylı bilgi için hiveos'un bu zamana kadar çıkardığı kararlı sürüm güncelleme notlarına bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Lapatos Çevrimdışı

Lapatos

Mining Er
Üye
Ben sanırım 3 gün önce otomatik yaptım. 0.6-216@220418 olarak görüyorum şu an baktığımda. Manuel olarak bir şeyler yapmama gerek var mı?

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Ben sanırım 3 gün önce otomatik yaptım. 0.6-216@220418 olarak görüyorum şu an baktığımda. Manuel olarak bir şeyler yapmama gerek var mı?
Hayır farklı bir işlem yapmanıza gerek yok.

V Çevrimdışı

VegadaLyra

Mining Er
Üye
a14c8d_f8e502a8888849b8871bd99a43e31f70~mv2.webp

Hiveos'u kararlı sürüme 0.6-216@220418 güncellemek için komutlar

Hive shell'i açın;

sırası ile;

hive-replace —list yazın enter

çıkan listede os imaj listesi göreceksiniz
1 yazın ve enterlayın çıkan uyarıya yes yazın ve enter

İşlem bitince ctrl+c yapın ve sreboot komutunu yazın rig'i yeniden başlatın yada bekleyin otomatik 20 sn içinde kendi atsın.
kurulumdan sonra madencinizi yeniden yükleyeceği için miner start komutunu çalıştırmayı unutmayın.

Not : Nvidia driver'ınız stabil versiyona geçecek ve silinecek bunun için nvidia-driver-update —list komutu ile güncel driver'ı kurmayı unutmayın.

Hiveos panel üstünden son güncellemeyi de yapınız. komut ile güncelleme yapmak için selfupgrade --force && sreboot komutunu hiveshell'e yazınız.

Ayrıca USB kullananlar güncelleme ile zaman kaybetmek istemezlerse direkt olarak imaj dosyasını USB'ye yazdırabilirler.

Keyifli forumlar.
214 ten 215 e geçtikten sonra funlar otomatik olarak full performans çalışmaya başladı 214 e tekrar geri çekmek zorunda kaldım. bu gün 217 ye güncellediğimde tekrar funlar full performans çalışıtı. Çekirdek ısısını 98. 102 aralığında gösteriyor ve kartların overclock ayarları ile bir çok kez düzeltmeyi denedim ama sürekli aynı sorunu yaşayınca tekrar 214 e çekmek zorunda kaldım. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı ? kartlar asus 3090 rog strix

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap