Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Hiveos Rapteroum Cpu Mining Nasıl Yapılır?

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Tekrardan Selam arkadaşlar bu yazımda size boşta duran işlemciniz ile nasıl kazım yapılır bunu anlatacağım herkesin rig'i mevcut ve bu rigte 1 adet işlemci var.

Biz bu boşta duran işlemciyi mining yaparak kazandığımız coinleri ister hold yaparak cepte tutacağız ister rig'im elektrik parasını çıkaracağız.

Öncelikle dex-trade borsasına üye değil isek üye oluyoruz ve bir alttaki adımları takip ederek cüzdan adresimizi alıyoruz.

4.jpg

Daha sonra hiveos cüzdan sayfasına girip RTM cüzdanımızı oluşturuyoruz.

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Daha sonra havuz şablonu bölümüne giriyoruz ve aşağıda ki fotoğrafta ki gibi dolduruyoruz.

Screenshot_3.jpg

Buraya kadar ok ise burada dikkat etmemiz gereken bir bölüm var madenci bölümünde cpuminer-opt'a tıklayıp madenciyi yapılandır diyoruz

Screenshot_4.jpg

Karşımıza böyle bir sayfa çıkacak ve ayarları bu şekilde yapılandırıyoruz %WAL%.%WORKER_NAME% bölümünde %'ler arasında nokta var oraya dikkat edelim lütfen... bu şekilde doldurduktan sonra uygula deyip kaydediyoruz.

Screenshot_5.jpg

Son kontrollerimizi yapıyoruz.

Screenshot_6.jpg

Daha sonra hem eth hemde cpu mining yapmak üzere havuz oluşturulmuş demektir fotoğraftan bakıyoruz.
Gördüğünüz gibi tek havuz iki coin.

Screenshot_7.jpg

Daha sonra işçimize geliyoruz sağ üstte ki menümüzden roket işaretini bulup fotoğrafta ki gibi seçim yapıyoruz ve kazıma başlıyor :)

Screenshot_8.jpg

Artık riginizde ki işlemci boşta takılmayacak ve kazanç elde edeceksiniz.

Hesaplama

Havuz

windows'ta nasıl yapılır ?

Keyifli forumlar

Son düzenleme:
P Çevrimdışı

pcdestek

Mining Er
Üye
rigin işlemcisi de mi kazım yapıyor bu şekilde hocam

K Çevrimdışı

kenanbal

Mining Er
Üye
güzel anlatımınız için teşekkür ederiz. burak demiralp ayrıca şu kısma şöyle bir ayar yapıyordu. neden acaba bilginiz var mıdır?

1636902941254.png

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
güzel anlatımınız için teşekkür ederiz. burak demiralp ayrıca şu kısma şöyle bir ayar yapıyordu. neden acaba bilginiz var mıdır?

Ekli dosyayı görüntüle 265
tüm çekirdekleri açıyor fakat yazmanıza gerek yok zaten ön ayarlı şekilde kazım yapıyor bu yüzden ben yazmadım fakat siz yazabilrsiniz içiniz rahat edicekse :)

K Çevrimdışı

kenanbal

Mining Er
Üye
bilgi için teşekkür ederim. ben açmışım :D bu arada işlemci fiyatları 1 haftada yüzde 15 arttı.

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
P Çevrimdışı

pcdestek

Mining Er
Üye
Tekrardan Selam arkadaşlar bu yazımda size boşta duran işlemciniz ile nasıl kazım yapılır bunu anlatacağım herkesin rig'i mevcut ve bu rigte 1 adet işlemci var.

Biz bu boşta duran işlemciyi mining yaparak kazandığımız coinleri ister hold yaparak cepte tutacağız ister rig'im elektrik parasını çıkaracağız.

Öncelikle dex-trade borsasına üye değil isek üye oluyoruz ve bir alttaki adımları takip ederek cüzdan adresimizi alıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 254

Daha sonra hiveos cüzdan sayfasına girip RTM cüzdanımızı oluşturuyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 256

Ekli dosyayı görüntüle 257

Daha sonra havuz şablonu bölümüne giriyoruz ve aşağıda ki fotoğrafta ki gibi dolduruyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 258

Buraya kadar ok ise burada dikkat etmemiz gereken bir bölüm var madenci bölümünde cpuminer-opt'a tıklayıp madenciyi yapılandır diyoruz

Ekli dosyayı görüntüle 259

Karşımıza böyle bir sayfa çıkacak ve ayarları bu şekilde yapılandırıyoruz %WAL%.%WORKER_NAME% bölümünde %'ler arasında nokta var oraya dikkat edelim lütfen... bu şekilde doldurduktan sonra uygula deyip kaydediyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 260

Son kontrollerimizi yapıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 261

Daha sonra hem eth hemde cpu mining yapmak üzere havuz oluşturulmuş demektir fotoğraftan bakıyoruz.
Gördüğünüz gibi tek havuz iki coin.

Ekli dosyayı görüntüle 262

Daha sonra işçimize geliyoruz sağ üstte ki menümüzden roket işaretini bulup fotoğrafta ki gibi seçim yapıyoruz ve kazıma başlıyor :)

Ekli dosyayı görüntüle 264

Artık riginizde ki işlemci boşta takılmayacak ve kazanç elde edeceksiniz.

Hesaplama

Havuz

windows'ta nasıl yapılır ?

Keyifli forumlar
hocam hepsini uyguladım hiveosta da rtm kazım alanı cıktı yalnız n/a diyor işlemciyi görmedi sanki problem ne olabilir herşeyi adım adım dediğiniz gibi yaptım

P Çevrimdışı

pcdestek

Mining Er
Üye
selam, evet rigin işlemcisinde yapıcaksınız windows için yapmak istiyorsanız konuda anlatımı mevcut
şuan kazım basladı sanırsam 2 adet gösteriyor toplamda 85 gr kazım gücünde galiba g4400 işlemci var üzerinde bunun kazancını nasıl hesaplarım birde ödülü nasıl alıyoruz günlük mü aylık mı vs ?

Furkanfad Çevrimdışı

Furkanfad

Mining Er
Üye
şuan kazım basladı sanırsam 2 adet gösteriyor toplamda 85 gr kazım gücünde galiba g4400 işlemci var üzerinde bunun kazancını nasıl hesaplarım birde ödülü nasıl alıyoruz günlük mü aylık mı vs ?
G4400 listede yok sanirim olmuyor onla bendede var rigde

P Çevrimdışı

pcdestek

Mining Er
Üye
tüm rigleri yaptım bakalım :D inşallah geetirisi iyi cıkar.

K Çevrimdışı

kenanbal

Mining Er
Üye
valla ben 7 bin liraya 1 adet ryzen9 5950x aldım :D

MKURT Çevrimdışı

MKURT

Mining Onbaşı
Üye
rtm cpu listesi nerede var bizde bakabilirmiyiz aynı sorun bende de oldu g4400 işlemcim var.

P Çevrimdışı

PoleStar25

Mining Er
Üye
Merhabalar
Dex tradeye üye olamadım bir türlü
Birde daha önce foruma bu isim ve epostam ile kayıtlıydım bu akşam baktım giriş yapmıyo tekrar kayıt yaptım

P Çevrimdışı

pcdestek

Mining Er
Üye
rtm cpu listesi nerede var bizde bakabilirmiyiz aynı sorun bende de oldu g4400 işlemcim var.
DOSTUM BEN g4400 ile kazım yaptım 2-3 tl bıraktı bence hiç işlemcini yordguna değmez daha prof bir işlemci lazım bu iş için

P Çevrimdışı

pcdestek

Mining Er
Üye
Merhabalar
Dex tradeye üye olamadım bir türlü
Birde daha önce foruma bu isim ve epostam ile kayıtlıydım bu akşam baktım giriş yapmıyo tekrar kayıt yaptım
şifre yerinde takılıyorsan şifre . - ? ! gibi şeyler ekle fazla fazla kabul ediyor. beyin yakan bir şifre sistemi var :D

M Çevrimdışı

Mahir34

Mining Er
Üye
Merhaba. Buraya YouTube deki ryzen 9 5900x işlemci ile mining nasıl yapılır videosunu izledikten sonra geldim. Oradaki videoda bu işlemcinin güya günlük 5,5 usd getirisi olduğu bahsediyor. Gördüğüm kadarıyla 5950x serisi bile o getiriyi sağlamıyor.

P Çevrimdışı

PoleStar25

Mining Er
Üye
Merhaba. Buraya YouTube deki ryzen 9 5900x işlemci ile mining nasıl yapılır videosunu izledikten sonra geldim. Oradaki videoda bu işlemcinin güya günlük 5,5 usd getirisi olduğu bahsediyor. Gördüğüm kadarıyla 5950x serisi bile o getiriyi sağlamıyor.
Hocam getiri meselesi günlük rtm nin değerine göre değişir hocam
Kazım yapıp biriktirirsiniz değerli olduğu zaman satarsınız

P Çevrimdışı

PoleStar25

Mining Er
Üye
Değerler hiç sabit kalmıyor ne kazım oranı nede sıcaklıklar stok amd soğutucusu kullanıyorum nasıl bir oc ayarı yapmalıyım acava

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211121-160001.jpg
    Screenshot_20211121-160001.jpg
    498.1 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20211121-155609.jpg
    Screenshot_20211121-155609.jpg
    481.9 KB · Görüntüleme: 6

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap