Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Kağıt Para Devri Bitecek !! Nedeni ?

S Çevrimdışı

serkanbaba1234

Mining Çavuş
Üye
Arkadaşlar artık kağıt para devri bitecek herşey dijitale kayacak özellikle 2030 da kağıt para namına birşey kalmayacak dünyada özellikle 2022 den başlayıp 2025 e kadar olan bir dijital devrim hakimiyetinin gelip kripto marketin 10 Trilyon dolar ve 50 trilyon dolar hacme ulaşmasını bekliyorum tabi burda shit coin alın demiyoruz onların hepsi rug pullayıp sıfırlicaklar projesi sağlam coinleri bulup alın diyoruz

1.Bankalar.Kağıt paraların devrinin biteceği gibi bankalarında devrinin bitmesi lazım bankalarda sandığımız kadar masum değiller insanlara ödiyemiyecek leri borçları verdiler kaç tane adam kredi borcundan intihar etti haciz lik oldu haddi hesabı yok

2.Gereksiz Basılan para ve Zenginlik:Ben kendi bir akrabamdan örnek veriyim şimdi bu adam 7-10 sene önce 50 bin tl krediyle bir çiğ köfteci açtı şimdi avmde milyon tl lik dükkanı var villası arabası var şimdi bu adam nasıl bu kadar zengin oldu anlayacağız şimdi siz 50 bin tl ye 10 yıl önce çiğ köfteci açsanız hiçbir satış yapmasanız aldığınız dükanın değeri buğün 10-20 kat edecek nedeni artan enflasyon yüzünden yani şöyle açıklayım para basılıyor dünyada basılan para zengine gidiyor fakir gene fakir kalıyor birde üstüne dahada fakirleşiyor bu sistem yemin ederim size 100 sene böyle giderse asıl dünyanın o zaman sonu gelir insanlar yamamlıktan birbirlerini yer

3.Hiper Enflasyon:Bir şeyin değeri azsa değeri o kadar fazladır altının değeri neden elması geçemiyor çünkü her yıl dünyada yeni altın madenleri bulunuyor fiyatının artmamasına sebeb oluyor elmas niye değerli çünkü bulunması imkansız gibi bir şey günümüzde kağıt paralarda dolar,tl,euro vs hepsi bir ayda kaç milyon veya milyar tane basılıyor allah bilir her basılan para dahada değerini değersizleştirip enflasyonu domino gibi tetikliyor

4.Devasa kağıt para krizi : Burayı dikkatli okuyunuz !! eğer dediğim gibi olursa tarih veriyorum 2023 bu dijital devrimin başlangıcının ilk ayağıdır korona virüs de ne oldu dünyada sermaye piyasalarında ciddi çakılmalar benimde gözlemlediğim bayağı bir küresel sermaye piyasasından para çıkışı oldu bu paraya kriptoya geçirildi herkes bunu biliyor şimdiki dalgada omikronla beraber gelecek dalgada çok büyük bir virüs dalgası gelirse 5-6 aydan daha fazla sokağa çıkma yasağı gelecek benim tahminim belkide 1 seneden fazla sürücek küresel sermayenin yani şimdi bahsettiğim kağıt paraya dayalı olan kredi çek iş kur 10 sene sonra bir daha yap ev villa al multi milyoner ol devri bitecek 1 yıldan fazla sokağa çıkma yasağı gelirse dünyadaki piyasa biticek kağıt paralarda o gelen enflasyonla mega enflasyona girilip dahada basılıp halka verince ekonomideki zincir kırılıcak tüm dünyadaki kağıt paraların çöktüğünü dijital devrimin geldiğini paranın el değiştiğini göreceğiz

5. Paranın El Değiştirmesi: Bu süreçte 2023 ve 2025 arası bizim için çok güzel fırsatlar doğacak çünkü Blockchain de herkes zincirin bir parçası herkes kazanıyor sistemde madencisi,uzun vade yatırımcısı,aylık stake yapanı,lp farm,defi yatırımcıları herkes aslında zincirin bir parçası ve bu sistemde iç içe herkes kazanıyor şimdiki kağıt para sistemindeki gibi benim akrabayı örnek verelim adam şimdi multi milyoner sizce kim kazandı bu sistemde sadece kendisi kazandı ama yukardakileri okuyun bir piyasa yükselince birbirinden bağımsız 5 ayrı yatırımcı haberi olmadan kazanıyor büyük ve küçük yatırımcı fark etmiyor herkes kazanan

6:Herkes Batacak onlar hariç:Burda ben bu krizde yaptığım araştırmaya göre böylebir krizde kripto para yatırımcıları hariç herkesin batacağı kararını aldım tabi krizlerde fırsat vardır bu fırsatta ev fiyatlarının aşırı düşeceğidir o krizde şimdi şöyle düşünün siz bütün paranızı kriptoya yatırdınız örnek ben ve babam bütün servetimizi herşeyimi zi kriptoya yatırdık dolar aldınız değeri bir anda düşecek tl aldınız değeri düşecek çok aşırı büyük bir kriz kağıt para zenginlerinin fakirleştiği dijitale geçenlerin zenginleştiği döneme geçeceğiz bur da dünyayı yöneten küresel gücün verdiği mesaj tövbe haşa şöyle "Tanrı doğuştan bir kişiyi zengin bir aileden yaratabilir bizde Daha büyük Tanrıyız ki istedeğimiz den zenginliği alır istediğimize veririz"

7. Daha iyi bir gelecek:Batış tan sonra Kağıt para ve laneti temizlendikten sonra daha bir dünya olucak herkes için daha iyi enflasyon yerine deflasyon üzerine kurulu bir sistem tabi 2024 ve 2025 te dediğimiz olay olursa kripto paralara geçişte bir patlama olacak ama artık devasa yükseliş bittiği için pek fazla bir yükseliş olacağını sanmıyorum ancak 2027 ve 2030 da çok daha gigantic mega explosion dediğimiz dijital paralında bir üstü sistem olan Digital payment protocol sistemine adapte olacağız herşeyin blockchaine geçtiği İot cihazların hayatımızın bir parçası olduğu Zenginlerin dahada zengin fakirlerin dahada fakir olduğu enflasyon ve para basma sisteminden kurtulduktan sonra gelen rahatlama hissini yaşiyacağız Allahın izniyle Burada Türkiyedeki kardeşlerimizden çok zengin milyon hata milyarderler bile çıkacak bana göre 2030 kehanetlerinde Ülkemizin rolü çok büyük çünkü Şuan Dijital Devrime bu teknolojide En çok Yatırım yapan Ülkeler arasında Türkiye ilk 3 te

8:Ne kadar Çöküş batan insanlar olsada gelecek sistem bizler torunlarımız ve çocuklarımız için daha iyi ve adil bir sistem bu sistem 2008 yılında küresel piyasaların çöküşünden sonra Gelecek dünya ekonomisi için yeni bir model oluşturuldu oluşturulken şimdi faiz kredi enflasyon Zengini dahada zengin olduğu fakirin fakirleştiği düşünülerek geliştirildi adı ney BlockChain herkes zincirin parçası herkes kazanıyor Tek adam kazanmıyor şimdiki sistemdeki gibi

AkGuN Çevrimdışı

AkGuN

Mining Er
Üye
50 yıl da geçse bitmez dostum :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap