Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

La hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y Çevrimdışı

yasinmert0607

Mining Er
Üye
Yaklaşık 15 gündür uğraşıyorum içinden çıkamadım bir türlü denemediğim yöntem kalmadı lütfen tecrübesi olan birisi yardim etsin lhr 3080 suprimx 2 tane ve rog strix den oluşan rigim var hangi kartta olursa eth kaziminda MEM ayarını 2700 üstü yaptığım zaman hata alıyorum sürekli la hatasi oc ayarlarim su an hiveosda 1250 core 2200 MEM pl 250 ayarında LoLminer v1.33 versiyonunda 470.74 driver ı ile 69 70 MH arası alıyorum ama 1 tık zorlayınca la hatası veriyor ve Autofan: unable to set fan speed GPU driver error, no temps su hatalari alıyorum ve bir başka sorunum şu diğer suprimx de Oc ayarim 1250 core 2000 MEM pl 250 67 MH alıyorum MEM ayarını yukseltince MH düşüyor 2000 altına inince yine düşüyor en ideal 2000 neden 2100 yapınca MH yükselmesi gerekirken düşüyor ? Gerçekten yardım edecek birisi lazım neler denedim neler VRAM sicakligi Windows da 84 ü geçmiyor baktım riser bağlantılarımda sıkıntı yok güç kaynağim her karta 750 watt Corsair bağlı bios ayarinda PCIe girişleri gen2 ayarlı işlemciyi değiştirip denedim ram degistirip denedim fatkli anakarta taktım ama yok acaba problem kartta mi böyle problemle karşılaşan oldu mu la hatası neden kaynaklanabilir ?

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Hiveos stabil sürüm olan 4.60 'a düşürüp denedin mi ? ayrıca bu vereceğim ayarları da bir dene istersen. Bunların haricinde silikon piyangosu diye bir durum da var. mesela benim 3070 gaming x trio kartımın bir tanesi max 63 mhs verebiliyorken aynı marka aynı model diğer kartım 61.50'yi geçmiyor. Bunu da göz önüne almak lazım. Bunun haricinde ise hiveos onarım komutları ile hiveos kütüphane dosyalarını onarabilirsin.Forumda "Hiveos Onarım" diye aratırsan bulacaksın komutları. Ayrıca kartlarını nasıl soğutuyorsun ? bu da ayrı bir faktör. termal darboğaza da giriyor olabilir kartlar.

1.jpg

MiningTürkiye Çevrimdışı

MiningTürkiye

Mining Onbaşı
Yönetici
Üye
Merhaba @yasinmert0607,

7 gündür sizden haber alamadığımız için bu konunun durumunu kapalı olarak değiştiriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap