Y
Yaklaşık 15 gündür uğraşıyorum içinden çıkamadım bir türlü denemediğim yöntem kalmadı lütfen tecrübesi olan birisi yardim etsin lhr 3080 suprimx 2 tane ve rog strix den oluşan rigim var hangi kartta olursa eth kaziminda MEM ayarını 2700 üstü yaptığım zaman hata alıyorum sürekli la hatasi oc ayarlarim su an hiveosda 1250 core 2200 MEM pl 250 ayarında LoLminer v1.33 versiyonunda 470.74 driver ı ile 69 70 MH arası alıyorum ama 1 tık zorlayınca la hatası veriyor ve Autofan: unable to set fan speed GPU driver error, no temps su hatalari alıyorum ve bir başka sorunum şu diğer suprimx de Oc ayarim 1250 core 2000 MEM pl 250 67 MH alıyorum MEM ayarını yukseltince MH düşüyor 2000 altına inince yine düşüyor en ideal 2000 neden 2100 yapınca MH yükselmesi gerekirken düşüyor ? Gerçekten yardım edecek birisi lazım neler denedim neler VRAM sicakligi Windows da 84 ü geçmiyor baktım riser bağlantılarımda sıkıntı yok güç kaynağim her karta 750 watt Corsair bağlı bios ayarinda PCIe girişleri gen2 ayarlı işlemciyi değiştirip denedim ram degistirip denedim fatkli anakarta taktım ama yok acaba problem kartta mi böyle problemle karşılaşan oldu mu la hatası neden kaynaklanabilir ?