C
Arkadaşlar selam herkese. whattomine sitesinde hash rate lere bakıyorum normal 3070 58.10mh/s yazarken lhr 3070 57 mh/s yazıyor.3070 ti da 34.50 mh/s yazıyor.
getiridiği para olarakta normal 3070, lhr dan 25 cent fazla kazandırıyor günlük. İlk sorum bu mh/s ne kadar fazlaysa o kadar kazançlı değil miydi 3070 ti nasıl bu kadar düşük olabiliyor? ikinci olarak lhr ile normal kartların arasındaki fark bu kadar azsa lhr ın espirisi neymiş almak gayet makul duruyor. beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkürler
evime yakın ofisleri gidip elden alsam dolandırılmamaya nasıl dikkat edebilirim sıfır olduğunu anlamak için çabuk bir kontrol yapabileceğim bir yöntem var mı? teşekkürler....
getiridiği para olarakta normal 3070, lhr dan 25 cent fazla kazandırıyor günlük. İlk sorum bu mh/s ne kadar fazlaysa o kadar kazançlı değil miydi 3070 ti nasıl bu kadar düşük olabiliyor? ikinci olarak lhr ile normal kartların arasındaki fark bu kadar azsa lhr ın espirisi neymiş almak gayet makul duruyor. beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkürler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız
Giriş yap veya üye ol.
bir de bu sitede uyguna msi 3070 buldumda dolandırılmamam içten değil gibi duruyor
Son düzenleme: