Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Lhr Kartta Oc Ile Daha Düşük Hash Rate

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y Çevrimdışı

yusiskan

Mining Er
Üye
Merhaba,
elimde 4 tane 3060 Ti LHR kart var. Whattomine verilerine göre;
ETH da 42MH/s,
Ergo da 135 MH/s
Flux da 54,5 H/s
almam gerekiyor. whattomine verileri biliyorum değişkenlik gösterebilir ama bu değerler karta OC uygulanmadan alınması gereken değerler değil mi ?

ben OC ile ETH de 43-45 MH alabilirken, ERgo da 133-134 MH ve FLux da ise 50 H/s civarı alabiliyorum. ergo da ve Fluxda birçok OC denedim. HashRate havuz ve miner ne kadar etkili ?

Mekatronikçi Çevrimdışı

Mekatronikçi

Mining Onbaşı
Üye
Merhaba,
elimde 4 tane 3060 Ti LHR kart var. Whattomine verilerine göre;
ETH da 42MH/s,
Ergo da 135 MH/s
Flux da 54,5 H/s
almam gerekiyor. whattomine verileri biliyorum değişkenlik gösterebilir ama bu değerler karta OC uygulanmadan alınması gereken değerler değil mi ?

ben OC ile ETH de 43-45 MH alabilirken, ERgo da 133-134 MH ve FLux da ise 50 H/s civarı alabiliyorum. ergo da ve Fluxda birçok OC denedim. HashRate havuz ve miner ne kadar etkili ?
Oc yapmak yapmamaktan daha iyi diye biliyorum. Oc yapınca powerı düşürürsün en optimum seviyeye getirirsin kartı kazım için. Oc yapmazsan %100 yüklenir ve kartın anası ağlar diye düşünüyorum ;) daha tecrübeli arkadaşlarda cevap verecektir.

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Oc yapmak yapmamaktan daha iyi diye biliyorum. Oc yapınca powerı düşürürsün en optimum seviyeye getirirsin kartı kazım için. Oc yapmazsan %100 yüklenir ve kartın anası ağlar diye düşünüyorum ;) daha tecrübeli arkadaşlarda cevap verecektir.
Katılıyorum. Overclock karta stabilize sağlıyor. sürekli değişken sıcaklıkta kullanılan kartlar ile sabitlenmiş overclock ile kullanılan kart arasında ömür farkı oluşabiliyor. Ben şahsi bilgisayarımda da sabit overclock ile kullanıyorum mesela. Tabi farklı görüşlere de açığız @Mekatronikçi arkadaşımızın dediği gibi :)

Y Çevrimdışı

yusiskan

Mining Er
Üye
Bende katılıyorum. Bende OC siz kullanmıyorum. Burada asıl sormak istediğim OC yapmama rağmen neden ERGO ve FLUX da Whattomine değerlerine göre daha düşük daha düşük MH aldığım idi. ikinci sormak istediğim ise Havuz ve Miner programı MH üzerinde ne kadar etkili ?

Y Çevrimdışı

yusiskan

Mining Er
Üye
Katılıyorum. Overclock karta stabilize sağlıyor. sürekli değişken sıcaklıkta kullanılan kartlar ile sabitlenmiş overclock ile kullanılan kart arasında ömür farkı oluşabiliyor. Ben şahsi bilgisayarımda da sabit overclock ile kullanıyorum mesela. Tabi farklı görüşlere de açığız @Mekatronikçi arkadaşımızın dediği gibi :)

Bende katılıyorum. Bende OC siz kullanmıyorum. Burada asıl sormak istediğim OC yapmama rağmen neden ERGO ve FLUX da Whattomine değerlerine göre daha düşük daha düşük MH aldığım idi. ikinci sormak istediğim ise Havuz ve Miner programı MH üzerinde ne kadar etkili ?

Y Çevrimdışı

yusiskan

Mining Er
Üye
bende OC siz kullanmıyorum. Benim sormak istediğim daha başka idi. yani şunu sormka istedim. Karta OC girmezsek Whattomine değerlerini mi elde ederiz MH olarak ? (sıcaklık ayrı bir konu). OC girersek whattomine verilerinden daha yüksek olması gerekmez mi ?

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Sorun slikon piyango olabilir. her kart aynı mhs değerlerini veremeyebiliyor benim sistemimde de aynı marka model 3 kart farklı değerler verebiliyor mesela. ikinci soruna gelince havuz ve miner programı mhs üstünde gecikmeyle alakalı etki gösterebilir buna örnek ping'i gösterebiliriz. Bir diğer örnek hiveos'tan vereyim mesela kartını hiveosta, Hiveon havuzunda kazıyorsun diyelim hem madenci hem havuz aynı server'a bağlı olduğu için burada ki avantaj ping gecikmesinin daha aşağılarda olması bu da çok çok ufak msh'a etki eder ki farketmeyebilirsin bile. Eğer bu konuya takıntılı isen bu sayfadan havuz gecikmelerini test edebilir araya sitesini sokarak gecikmeyi bir tık aşağı indirebilirsin.

AkGuN Çevrimdışı

AkGuN

Mining Er
Üye
Sorun çözüldüğü için konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap