Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Mining İçin Bu Ekran Kartları Nasıl ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S Çevrimdışı

ss01

Mining Er
Üye
Arkadaşlar merhaba benim elimde 25-30 k aralarında nakit param var ve hangi ekran kartından alacağımı bir türlü anlayamadım. En son rx 6800 alayım dedim ama 25 bin tl civarlarında n11 de satılıyor. Mesela

XFX AMD Radeon RX 6800 Speedster SWFT 319 Core RX-68XLAQFD9 16 GB GDDR6 256 Bit​

XFX AMD Radeon RX 6800 Speedster QICK 319 RX-68XLALFD9 16 GB GDDR6 256 Bit​

Xfx AMD Radeon RX 6800 XT Speedster MERC319 RX68XTALFD9 16 GB GDDR6 256 Bit​

Bu kartlar işimi görür mü ? Hiçbir incelemesini bulamadım sadece bir kişi bu kart ile kazım yapılamıyor kendini kilitliyor falan yazmış . Ben hangi kartları aramalıyım piyasadan şuan fp ekran kartı hangisidir?

Mekatronikçi Çevrimdışı

Mekatronikçi

Mining Onbaşı
Üye
Arkadaşlar merhaba benim elimde 25-30 k aralarında nakit param var ve hangi ekran kartından alacağımı bir türlü anlayamadım. En son rx 6800 alayım dedim ama 25 bin tl civarlarında n11 de satılıyor. Mesela

XFX AMD Radeon RX 6800 Speedster SWFT 319 Core RX-68XLAQFD9 16 GB GDDR6 256 Bit​

XFX AMD Radeon RX 6800 Speedster QICK 319 RX-68XLALFD9 16 GB GDDR6 256 Bit​

Xfx AMD Radeon RX 6800 XT Speedster MERC319 RX68XTALFD9 16 GB GDDR6 256 Bit​

Bu kartlar işimi görür mü ? Hiçbir incelemesini bulamadım sadece bir kişi bu kart ile kazım yapılamıyor kendini kilitliyor falan yazmış . Ben hangi kartları aramalıyım piyasadan şuan fp ekran kartı hangisid
Hocam illa sıfır alacam diye uğraşma bence. kart fiyatları uçuk. Sahibindene falan bak. o paraya güzel ve verimli sistemler bulabilirsiniz.

S Çevrimdışı

ss01

Mining Er
Üye
Hocam illa sıfır alacam diye uğraşma bence. kart fiyatları uçuk. Sahibindene falan bak. o paraya güzel ve verimli sistemler bulabilirsiniz.
hocam bakıyorum ama okadar çok dolandırıcı var ki kazıklanmaktan korkuyorum :)

Mekatronikçi Çevrimdışı

Mekatronikçi

Mining Onbaşı
Üye
sen araştır bak. Kontrol noktasında bizde yardımcı oluruz. İster herkese yazarsın, ister özelden yazarsın. sıkıntı değil.

yaşar domurcukgül Çevrimdışı

yaşar domurcukgül

Mining Onbaşı
Üye
sen araştır bak. Kontrol noktasında bizde yardımcı oluruz. İster herkese yazarsın, ister özelden yazarsın. sıkıntı değil.
ya hocam benim icin cok karısık ama bilen biri icin kolay bir soru sormam lazım burda özelden mesaj atma varmı yoksa eğer instagram adresinizi verirmisiniz size bir soru sorim

yaşar domurcukgül Çevrimdışı

yaşar domurcukgül

Mining Onbaşı
Üye
ya hocam benim icin cok karısık ama bilen biri icin kolay bir soru sormam lazım burda özelden mesaj atma varmı yoksa eğer instagram adresinizi verirmisiniz size bir soru sorim

AkGuN Çevrimdışı

AkGuN

Mining Er
Üye
Sorun çözüldüğü için konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap