Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Mining Için Hangi Kartı Almalıyım?

Korkmaz9956 Çevrimdışı

Korkmaz9956

Mining Er
Üye
Merhaba, mininge rx 6600 ile başladım yaklaşık 2-3 ay kadar kazım yaptım öğrenciyim en azından harçlık oluyordu, şimdi daha güçlü bir kart alarak devam etmek istiyorum (ilerleyen zamanda sistemi büyüteceğim) yeni sayıldığım için aklımı kurcalayan sorular var:
-Rtx 3060 ti almak istiyordum, bazıları ortalama 40 mh bazıları farklı yöntemle 60 mh aldıklarını söylüyor aslı nedir?

rx5700xt veya 2x1660 super almayı da düşündüm ama çift kartın elektrik tüketimi sanırım fazla olur o yüzden 5700xt daha mantıklı geldi. Bu üçlü den hangisini seçmeliyim?

Çözüm
Merhaba, mininge rx 6600 ile başladım yaklaşık 2-3 ay kadar kazım yaptım öğrenciyim en azından harçlık oluyordu, şimdi daha güçlü bir kart alarak devam etmek istiyorum (ilerleyen zamanda sistemi büyüteceğim) yeni sayıldığım için aklımı kurcalayan sorular var:
-Rtx 3060 ti almak istiyordum, bazıları ortalama 40 mh bazıları farklı yöntemle 60 mh aldıklarını söylüyor aslı nedir?

rx5700xt veya 2x1660 super almayı da düşündüm ama çift kartın elektrik tüketimi sanırım fazla olur o yüzden 5700xt daha mantıklı geldi. Bu üçlü den hangisini seçmeliyim?
1. sorunuza istinaden eskiden lhr kilidi vardı artık yok. 3060ti ile 60/62 mhs kadar alırsınız.
2. sorunuza gelince amd altcoinlerde nvidia kadar başarılı değil. bu yüzden 1. tercih...
Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi

1. sorunuza istinaden eskiden lhr kilidi vardı artık yok. 3060ti ile 60/62 mhs kadar alırsınız.
2. sorunuza gelince amd altcoinlerde nvidia kadar başarılı değil. bu yüzden 1. tercih nvidia olmalıdır.
Elektrik sarfiyatı konusuna gelince min watt çeken kart sıralamasına üstünden bakıp karar verebilirsiniz.
15' eylülden sonra merge gerçekleşeceği için ve ayrıca 4000 serisi kartlar eylül ayında tanıtalacağı için şu an kart alma dönemi değil bana göre. ekim ayının sonuna doğru 3000 serisi kartlara indirim gelmesi söz konusu. keza eth artık kazılamayacak nvidia stokları boşaltacak ve 4000 serisi kartlardan sonra ciddi şekilde fiyat düşüşü gözlemlenecektir.

Tercih yaparken bunları göz önünde bulundurun. Keyifli forumlar.

Çözüm

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap