Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Mining Nasıl Öğrenilir ? Kurs Vs

yalı1925 Çevrimdışı

yalı1925

Mining Er
Üye
Merhabalar, 50 bin lira civarında bütçeyle başlayıp her ay sistemi yükseltebilirim. Bu işi başlamak için izleyebileceğim video, okuyabileceğim kitap vs var mıdır? Nasıl başlanmalıdır?
Ayrıca sabiinden com üzerinden satılan rigler var kurulumu onlara ait onlarla mı ilgileneyim yoksa, sıfır ekran kartı alıp kendim mi dizmeliyim. Teşekkürler

Çözüm
Merhabalar, 50 bin lira civarında bütçeyle başlayıp her ay sistemi yükseltebilirim. Bu işi başlamak için izleyebileceğim video, okuyabileceğim kitap vs var mıdır? Nasıl başlanmalıdır?
Ayrıca sabiinden com üzerinden satılan rigler var kurulumu onlara ait onlarla mı ilgileneyim yoksa, sıfır ekran kartı alıp kendim mi dizmeliyim. Teşekkürler
Merhaba youtube'da onlarca kaynak mevcut bu kaynaklar üstünden gidebilir takıldığın nokta da forumda konu açabilir yardım ve destek alabilirsin.
Mekatronikçi Çevrimdışı

Mekatronikçi

Mining Onbaşı
Üye
youtube da tonla video var. burak demiralp e bakabilirsin illa bir adres istersen. 1-2 kartlık bir rig satın alman yeter bence. 50 tl ye 2li 3070 falan belki bulursun. yada 3 tane 2060 süper gibi bişey belki. dikkat edeceğin noktalar sırasıyla
-mh kazım gücü
-enerji tüketimi
-ram kapasitesi (en az 6 olsun yani)
-çok eski olmasın. en kötü 1660 ti falan gibi bişey olsun.
-ethereum dışında kalan coinlerdeki performansıda önemli onada dikket edersin.

yalı1925 Çevrimdışı

yalı1925

Mining Er
Üye
youtube da tonla video var. burak demiralp e bakabilirsin illa bir adres istersen. 1-2 kartlık bir rig satın alman yeter bence. 50 tl ye 2li 3070 falan belki bulursun. yada 3 tane 2060 süper gibi bişey belki. dikkat edeceğin noktalar sırasıyla
-mh kazım gücü
-enerji tüketimi
Hocam siz sahibinden de hazır rig alınmasını , yoksa sıfır kartlarla kurulmasını mı tavsiye ediyorsunuz ?

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Merhaba youtube'da onlarca kaynak mevcut bu kaynaklar üstünden gidebilir takıldığın nokta da forumda konu açabilir yardım ve destek alabilirsin.

Çözüm
Mekatronikçi Çevrimdışı

Mekatronikçi

Mining Onbaşı
Üye
Hocam siz sahibinden de hazır rig alınmasını , yoksa sıfır kartlarla kurulmasını mı tavsiye ediyorsunuz ?
bence serin çalışan kartlardan hazır rig bulup bu işe başlaman mantıklı. serin çalışan kartlarda bence 2. el olayı pek farketmez. Fabrikasyon bir hata olmadığı sürece 2 yıl önce alınmış ve sürekli çalışmış bir 2060süper ile şimdi sıfır alacağın bir 2060 süper arasında performans farkı yok. en fazla biraz toz farkı vardır. millet hala 1070-1060 ları kullanıyor madencilikte. gerisini sen düşün yani.

sıfır kartlar çok pahallı bu arada kurlarda çok dalgalı. en iyisi 2. el hazır ve temiz bir rig bulmak.

S Çevrimdışı

serkanbaba1234

Mining Çavuş
Üye
mining öğrenilmez yaşanır sende o duyguları yaşicaksın birgün 22 dolar getiren sistemin bir sabah uyandıgıda 14 dolar getirecek mining öğrenilmez yaşayarak tecrübe edilir
Post automatically merged:

bebek bakar gibi rigine bakıcaksın güncelleştirmesi sogutması donanım sorunu toz alması

C Çevrimdışı

Cotuk86

Mining Er
Üye
mining öğrenilmez yaşanır sende o duyguları yaşicaksın birgün 22 dolar getiren sistemin bir sabah uyandıgıda 14 dolar getirecek mining öğrenilmez yaşayarak tecrübe edilir
Post automatically merged:

bebek bakar gibi rigine bakıcaksın güncelleştirmesi sogutması donanım sorunu toz alması
İste arkadasin merak ettigi sorulardan biri.. neden bugun 22$ getirirken yarin 14$ getiriyor. Kazim zorlugu mu, ortam sorunlari mi, yazilimsal mi, gercekten tozdan mi yasadiklarindan bunlari acar misin biraz

S Çevrimdışı

serkanbaba1234

Mining Çavuş
Üye
İste arkadasin merak ettigi sorulardan biri.. neden bugun 22$ getirirken yarin 14$ getiriyor. Kazim zorlugu mu, ortam sorunlari mi, yazilimsal mi, gercekten tozdan mi yasadiklarindan bunlari acar misin biraz
en büyük etken ağ zorlugu ama kazım bitmede impulse gelirse kazançlar önemli şekilde artar 2600 dolara düştügünde günlük 12 dolar kazım yapıyordu 2 adet 3090

yaşar domurcukgül Çevrimdışı

yaşar domurcukgül

Mining Onbaşı
Üye
-mh kazım gücü
-enerji tüketimi
Ben 4 GB ram ile yapıyorum hiç sorun yok

Mekatronikçi Çevrimdışı

Mekatronikçi

Mining Onbaşı
Üye
Sistemde en az 8 gb kullanılmasından yanayım, daha önce bir kaç sefer 4 gb de sıkıntı yaşayanları görmüştüm.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap