Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Mining Rig Önerisi

gkhntnhn Çevrimdışı

gkhntnhn

Mining Er
Üye
Merhabalar, rig kurmak istiyorum. Bu işte yeniyim. 200bin lira bütçem var. İlk 3 4 ay kredi ödemesi yapacağım bunun için yaklaşık aylık 6k TL. Sonrasında kredileri kapatabilirim, eğer kendi kendini öderse sistem kapatmayı düşünmüyorum. Velhasıl 200bin TL ile nasıl bi sistem önerirsiniz? Nvdia her şeye lhr koymuş lhr siz ekran kartı bulamıyorum. AMD sadece 6700 ler var piyasa da ve gücü düşük bununda. Farklı bi tavsiyeniz var mı? Yeni olduğum için her tavsiyeye açığım

MaitreyaXa Çevrimdışı

MaitreyaXa

Mining Er
Üye
Web sitesi
Takipteyim.

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Merhabalar, rig kurmak istiyorum. Bu işte yeniyim. 200bin lira bütçem var. İlk 3 4 ay kredi ödemesi yapacağım bunun için yaklaşık aylık 6k TL. Sonrasında kredileri kapatabilirim, eğer kendi kendini öderse sistem kapatmayı düşünmüyorum. Velhasıl 200bin TL ile nasıl bi sistem önerirsiniz? Nvdia her şeye lhr koymuş lhr siz ekran kartı bulamıyorum. AMD sadece 6700 ler var piyasa da ve gücü düşük bununda. Farklı bi tavsiyeniz var mı? Yeni olduğum için her tavsiyeye açığım
Selamlar, Nvidia kanadında yurt dışı stok takibi yaparak ve satın alarak rtx 2060 'lı sistem yada 3090'lı sistem dizebilirsiniz. Muhakkak yurtdışından alışveriş yapmaya bakın keza Türkkiyede ki fiyatlar malum.Mevcut kartların MHS değerlerini gösteren websitesine ulaşabilirsiniz.

gkhntnhn Çevrimdışı

gkhntnhn

Mining Er
Üye
Selamlar, Nvidia kanadında yurt dışı stok takibi yaparak ve satın alarak rtx 2060 'lı sistem yada 3090'lı sistem dizebilirsiniz. Muhakkak yurtdışından alışveriş yapmaya bakın keza Türkkiyede ki fiyatlar malum.Mevcut kartların MHS değerlerini gösteren websitesine ulaşabilirsiniz.
3000 serisinin hepsi lhr li diye biliyorum. Fiyatları da çok pahalı olduğu için adet azlığından dolayı mhs çok az kalmaz mı 3000 serisinde. 2060 düşünüyorum onuda bulamadım piyasa da. İşteyim detaylı cevap yazamıyorum kusura bakmayın.

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
3000 serisinin hepsi lhr li diye biliyorum. Fiyatları da çok pahalı olduğu için adet azlığından dolayı mhs çok az kalmaz mı 3000 serisinde. 2060 düşünüyorum onuda bulamadım piyasa da. İşteyim detaylı cevap yazamıyorum kusura bakmayın.
3090'larda LHR mevcut değil. Stok takip sayfamızı takip edip kart satın alabilirsiniz.

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
gkhntnhn Çevrimdışı

gkhntnhn

Mining Er
Üye
merhaba tekrar ben. eth2.0 ile pow bittiği için madencilik bitecek diyolar. farklı olarak hangi coinleri önerirsiniz

Emrh77 Çevrimdışı

Emrh77

Mining Er
Üye
rig kasası olarak yarasa rig normal rigden farkı var mı ?

B Çevrimdışı

Berki

Mining Er
Üye
Yurt dışından nereden sipariş verebiliriz? Ülkeye girerken sıkıntı yaşatır mı?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap