Arkadaşlar Merhabalar Mining rigde kullanabileceğim güçlü fan olarak ne kullanabilirim.
Çevrimdışı MKURT Mining Onbaşı Üye Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 Tepkime puanı 63 Puanları 65 Konum konya Şehir KONYA 24 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar Merhabalar Mining rigde kullanabileceğim güçlü fan olarak ne kullanabilirim.
Çevrimdışı alpereng Mining Er Üye Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 15 Tepkime puanı 1 Puanları 3 Şehir BURSA 25 Nisan 2022 #2 Rigde derken normal rigi soğutmak için mi yoksa modlu ekran kartları için mi?
Çevrimdışı MKURT Mining Onbaşı Üye Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 Tepkime puanı 63 Puanları 65 Konum konya Şehir KONYA 26 Nisan 2022 #3 alpereng' Alıntı: Rigde derken normal rigi soğutmak için mi yoksa modlu ekran kartları için mi? Genişletmek için tıkla ... normal rig
alpereng' Alıntı: Rigde derken normal rigi soğutmak için mi yoksa modlu ekran kartları için mi? Genişletmek için tıkla ... normal rig
Çevrimdışı alpereng Mining Er Üye Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 15 Tepkime puanı 1 Puanları 3 Şehir BURSA 26 Nisan 2022 #4 MKURT' Alıntı: normal rig Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız Giriş yap veya üye ol. Ben bu fanlardan aldım her 2 kartın arasına taktım gayet sessiz ve serin çalışıyor memnun, tavsiye ederim.
MKURT' Alıntı: normal rig Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız Giriş yap veya üye ol. Ben bu fanlardan aldım her 2 kartın arasına taktım gayet sessiz ve serin çalışıyor memnun, tavsiye ederim.
Çevrimdışı MKURT Mining Onbaşı Üye Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 Tepkime puanı 63 Puanları 65 Konum konya Şehir KONYA 26 Nisan 2022 #5 alpereng' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız Giriş yap veya üye ol. Ben bu fanlardan aldım her 2 kartın arasına taktım gayet sessiz ve serin çalışıyor memnun, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim bunlardan kullanıyorum daha güçlü olanlar aynı ebatta hangileridir. sıcaklar fazlalaşıyor.
alpereng' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız Giriş yap veya üye ol. Ben bu fanlardan aldım her 2 kartın arasına taktım gayet sessiz ve serin çalışıyor memnun, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim bunlardan kullanıyorum daha güçlü olanlar aynı ebatta hangileridir. sıcaklar fazlalaşıyor.
Çevrimdışı Mekatronikçi Mining Onbaşı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 87 Çözümler 3 Tepkime puanı 54 Puanları 18 Konum İstanbul 26 Nisan 2022 #6 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız Giriş yap veya üye ol. Buna bak istersen. Sesli çalışıyor bilgin olsun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız Giriş yap veya üye ol. Buna bak istersen. Sesli çalışıyor bilgin olsun.