Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Msi̇ 1660 Super

B Çevrimdışı

BerkayKuzu

Mining Er
Üye
Merhabalar, elimde 4 tane MSİ 1660 Super Ventus XS modeli bulunmakta. Core Clock 1100 Memory Clock 1700, Power Limit 80 de şuan ve 29.3 Mh alıyorum. Başka kullanıcılara baktığımda 31 32 mh alanları görmekteyim. Kartlar sıfır bu arada kutudan çıkarır çıkarmaz rige taktım fakat bir türlü yükseltemedim

SkyRock Çevrimdışı

SkyRock

Mining Er
Üye
Merhabalar,

MSI ürünlerinde genellikle bu tarz durumlar yaşanabilmektedir. Fakat Core Clock 1100 Memory Clock -1004(Eğer Linux ise) -502(Eğer Windows ise) yapabilir misiniz?

B Çevrimdışı

BerkayKuzu

Mining Er
Üye
Merhabalar,

MSI ürünlerinde genellikle bu tarz durumlar yaşanabilmektedir. Fakat Core Clock 1100 Memory Clock -1004(Eğer Linux ise) -502(Eğer Windows ise) yapabilir misiniz?
Yanıtın için çok teşekkürler, 4 kartımda aynı mh ı veriyor. Hive Os üzerinden mining yapıyorum dolasıyla linux olduğunu farz sayıyorum ve dediğin ayarlarla mh ım 28.46 a düştü.

SkyRock Çevrimdışı

SkyRock

Mining Er
Üye
Yanıtın için çok teşekkürler, 4 kartımda aynı mh ı veriyor. Hive Os üzerinden mining yapıyorum dolasıyla linux olduğunu farz sayıyorum ve dediğin ayarlarla mh ım 28.46 a düştü.
Hiveos üzerindeki MH ve kart modellerin yazdığı ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Bende şu anda 12 adet msi trio 3080 lhr, 12 adet zotac 1660 Super var. Superde kullandığım ayar core 930 memory -1004 bu şekilde 31.80MH alıyorum. En son attığım ayar ilede deneyebilir misiniz?

B Çevrimdışı

BerkayKuzu

Mining Er
Üye
Hiveos üzerindeki MH ve kart modellerin yazdığı ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Bende şu anda 12 adet msi trio 3080 lhr, 12 adet zotac 1660 Super var. Superde kullandığım ayar core 930 memory -1004 bu şekilde 31.80MH alıyorum. En son attığım ayar ilede deneyebilir misiniz?
Dediğiniz ayarlar ile de denedim hocam en üstteki kartta gözükmekte. Bu kartların herhangi bir driver güncellemesi falan durumu olabilir mi 2. el aldığım Asus 30.5 veriyor çünkü

Ekli dosyalar

• Resim1.png
    Resim1.png
    158.7 KB · Görüntüleme: 12
SkyRock Çevrimdışı

SkyRock

Mining Er
Üye
Hocam driverı teminale bağlanıp güncelleyebilirsiniz. Ben ek olarak nbminer kullanıyorum.

B Çevrimdışı

BerkayKuzu

Mining Er
Üye
Hocam driverı teminale bağlanıp güncelleyebilirsiniz. Ben ek olarak nbminer kullanıyorum.
Teminal derken hocam nasıl yapabilirim acaba ? NBMiner a geçiş yaptım 0.15mh gibi bir yükselme oldu. Önceden dediğiniz ayarları tekrardan yaptım fakat maalesef.

SkyRock Çevrimdışı

SkyRock

Mining Er
Üye
bu linkteki arkadaş türkçe olarak anlatmakta. Oradan hangi adımlar ile yapacağınıza ulaşabilirsiniz. Stable sürümü yüklemenizi öneririm.

B Çevrimdışı

BerkayKuzu

Mining Er
Üye
bu linkteki arkadaş türkçe olarak anlatmakta. Oradan hangi adımlar ile yapacağınıza ulaşabilirsiniz. Stable sürümü yüklemenizi öneririm.
Çok teşekkürler hocam sağ olun güncelleyip öyle deneyeyim hocam sağlıcakla

O Çevrimdışı

osarinet

Mining Er
Üye
Merhaba, 1660 super ventus xs (hynix) vrem ile 33 mh a kadar alabilirsiniz. Kolay gelsin.

Y Çevrimdışı

YUTU

Mining Er
Üye
c 1050
m 2200
pl 70
30.50 mh aldığım anlık sıtabil

E Çevrimdışı

energy

Mining Onbaşı
Üye
gainward 1660 süper ile bu ayarlarda 34mh msı afterburner ayarları memory ayarlarını 1100 e çektiğimde 35-36 mh e kadar çıkıyor kart serin çalışsın diye bu ayarda 34 mh civarı ramleri hynix ram.

power limit 62
core clok -52
memory 1012
fan 70

JusTiMe Çevrimdışı

JusTiMe

Mining Er
Üye
Bütçe dostu ayarlarda benden olsun. Bende de Gigabyte gtx 1660 super oc 3fanlı modeli var...
core clock -400
memory 1300
power limit 51
fan 55
Bunu yaptığımda %1 oranında dalgalanma yaparak sürekli 32.690 üstünde kazıyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap