Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Overclok Ayarları Acil

Hiveos22 Çevrimdışı

Hiveos22

Mining Er
Üye
Arkadaşlar hayırlı günler ben ilk defa minning yapicam videoları izleyerek sistemi kurdum sayılır.1 Adet xfx rx580 ve msi rx580 ekran kartlarım var bu ekran kartlarını göre yüksek mh değeri veren ayarları nereden yapmam lazım ve bu ayarlar nedir? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

AkGuN Çevrimdışı

AkGuN

Mining Er
Üye
Bios ayarlarınızı yaptınız mı ?

Hiveos22 Çevrimdışı

Hiveos22

Mining Er
Üye
Bios ayarlarınızı yaptınız mı ?
Hayır bios ayarlarını yapmadım ilk önce overclok ayarını yaptıktan sonra direk 1 ekran kartı ile hiviosu açıp daha sonra diğer ekran kartını bağlamayı planlıyordum öyle olmuyor mu

AkGuN Çevrimdışı

AkGuN

Mining Er
Üye
Hayır bios ayarlarını yapmadım ilk önce overclok ayarını yaptıktan sonra direk 1 ekran kartı ile hiviosu açıp daha sonra diğer ekran kartını bağlamayı planlıyordum öyle olmuyor mu
Bu videoyu izleyerek oc ve bios ayarlarınızı kolaylıkla yapabilirsinz takıldıgınız bı konu olursa yazmanız yeterli yardımcı olmaya calısırız

Hiveos22 Çevrimdışı

Hiveos22

Mining Er
Üye
Bu videoyu izleyerek oc ve bios ayarlarınızı kolaylıkla yapabilirsinz takıldıgınız bı konu olursa yazmanız yeterli yardımcı olmaya calısırız
Çok teşekkür ederim son bir sorum olacak w2 ekran ksrti için en iyi havuz hangisidir acaba

P Çevrimdışı

pyrejs

Mining Er
Üye
Üstadım selam, bende 6600XT ve 6700XT var. Senin videodaki RBE bioslarıma "not supported" Polarin Bios Editor'de bios tanınamadı hatası veriyor sanırım desteklenmiyor. Benim kartları nasıl bios mod yapabilirim acaba?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap