PCI-E 6 pin to 2x(6+2) pin (Modular/Flat cable) elinde olan varsa 3 adet lazım bana
L Çevrimdışı LastHorny Mining Er Üye Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Konum sakarya 29 Ekim 2021 #1 PCI-E 6 pin to 2x(6+2) pin (Modular/Flat cable) elinde olan varsa 3 adet lazım bana
Çevrimdışı yaşar domurcukgül Mining Onbaşı Üye Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 90 Tepkime puanı 11 Puanları 8 Konum kahramanmaraş 29 Ekim 2021 #2 bilmiyorumda bu kablo ne işe yarıyor acaba. bir tür çoğaltıcımı
L Çevrimdışı LastHorny Mining Er Üye Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Konum sakarya 29 Ekim 2021 #3 yaşar domurcukgül' Alıntı: bilmiyorumda bu kablo ne işe yarıyor acaba. bir tür çoğaltıcımı Genişletmek için tıkla ... Hocam modüler güç kaynağının ekran kartına güç veren kablosu 6pin çıkışı var psu nun eski tip psu yeni tipler 8 pin li
yaşar domurcukgül' Alıntı: bilmiyorumda bu kablo ne işe yarıyor acaba. bir tür çoğaltıcımı Genişletmek için tıkla ... Hocam modüler güç kaynağının ekran kartına güç veren kablosu 6pin çıkışı var psu nun eski tip psu yeni tipler 8 pin li
B Çevrimdışı Bibidibabidibu Mining Onbaşı Üye Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 73 Tepkime puanı 23 Puanları 8 Yaş 46 Konum Türkiye 29 Ekim 2021 #4 LastHorny' Alıntı: PCI-E 6 pin to 2x(6+2) pin (Modular/Flat cable) elinde olan varsa 3 adet lazım bana Ekli dosyayı görüntüle 185 Genişletmek için tıkla ... PSU markası FSP ise buradan temin edebilirsin Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız Giriş yap veya üye ol.
LastHorny' Alıntı: PCI-E 6 pin to 2x(6+2) pin (Modular/Flat cable) elinde olan varsa 3 adet lazım bana Ekli dosyayı görüntüle 185 Genişletmek için tıkla ... PSU markası FSP ise buradan temin edebilirsin Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız Giriş yap veya üye ol.
L Çevrimdışı LastHorny Mining Er Üye Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Konum sakarya 5 Aralık 2021 #5 Vektron elektronik den temin ettim konuyu kapatabiliriz teşekkürler .