G Çevrimdışı genntvs Mining Er Üye Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 15 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Şehir SAMSUN 20 Mayıs 2022 #1 Hiveon da sürekli bu hatayı veriyor sebebini bilen var mı?
Çözüm Admin 20 Mayıs 2022 genntvs' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 903 Genişletmek için tıkla ... phoneixminer yerine daha güncel bir miner kullanıp dener misiniz ? phoneix sorunlu ve devamlı güncelleme almayan bir miner.
genntvs' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 903 Genişletmek için tıkla ... phoneixminer yerine daha güncel bir miner kullanıp dener misiniz ? phoneix sorunlu ve devamlı güncelleme almayan bir miner.
Çevrimdışı Admin Mining Yüzbaşı Yönetici Executive V.İ.P Üye Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 591 Çözümler 46 Tepkime puanı 293 Puanları 55 Konum TR Web sitesi 20 Mayıs 2022 #2 Merhaba Aldığınız hatayı yada sorunuzu gereki ekran görüntüleri atarak destekleyiniz. Oyla 0 Downvote
G Çevrimdışı genntvs Mining Er Üye Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 15 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Şehir SAMSUN 20 Mayıs 2022 #3 Admin' Alıntı: Merhaba Aldığınız hatayı yada sorunuzu gereki ekran görüntüleri atarak destekleyiniz. Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
Admin' Alıntı: Merhaba Aldığınız hatayı yada sorunuzu gereki ekran görüntüleri atarak destekleyiniz. Genişletmek için tıkla ...
Çevrimdışı Admin Mining Yüzbaşı Yönetici Executive V.İ.P Üye Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 591 Çözümler 46 Tepkime puanı 293 Puanları 55 Konum TR Web sitesi 20 Mayıs 2022 #4 genntvs' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 903 Genişletmek için tıkla ... phoneixminer yerine daha güncel bir miner kullanıp dener misiniz ? phoneix sorunlu ve devamlı güncelleme almayan bir miner. Oyla 0 Downvote Çözüm
genntvs' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 903 Genişletmek için tıkla ... phoneixminer yerine daha güncel bir miner kullanıp dener misiniz ? phoneix sorunlu ve devamlı güncelleme almayan bir miner.
G Çevrimdışı genntvs Mining Er Üye Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 15 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Şehir SAMSUN 20 Mayıs 2022 #5 Admin' Alıntı: phoneixminer yerine daha güncel bir miner kullanıp dener misiniz ? phoneix sorunlu ve devamlı güncelleme almayan bir miner. Genişletmek için tıkla ... ekran kartlarım amd hangisini önerirsiniz Oyla 0 Downvote
Admin' Alıntı: phoneixminer yerine daha güncel bir miner kullanıp dener misiniz ? phoneix sorunlu ve devamlı güncelleme almayan bir miner. Genişletmek için tıkla ... ekran kartlarım amd hangisini önerirsiniz
Çevrimdışı Admin Mining Yüzbaşı Yönetici Executive V.İ.P Üye Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 591 Çözümler 46 Tepkime puanı 293 Puanları 55 Konum TR Web sitesi 20 Mayıs 2022 #6 genntvs' Alıntı: ekran kartlarım amd hangisini önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Teamredminer'ı öneriyorum amd için nvidia için ise t-rex Oyla 0 Downvote
genntvs' Alıntı: ekran kartlarım amd hangisini önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Teamredminer'ı öneriyorum amd için nvidia için ise t-rex
G Çevrimdışı genntvs Mining Er Üye Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 15 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Şehir SAMSUN 20 Mayıs 2022 #7 Admin' Alıntı: Teamredminer'ı öneriyorum amd için nvidia için ise t-rex Genişletmek için tıkla ... Minerı flightsheetsten değiştirdim başka bi işlem yapmam gerekiyor mu nano kazıyorum . Oyla 0 Downvote
Admin' Alıntı: Teamredminer'ı öneriyorum amd için nvidia için ise t-rex Genişletmek için tıkla ... Minerı flightsheetsten değiştirdim başka bi işlem yapmam gerekiyor mu nano kazıyorum .
Çevrimdışı Admin Mining Yüzbaşı Yönetici Executive V.İ.P Üye Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 591 Çözümler 46 Tepkime puanı 293 Puanları 55 Konum TR Web sitesi 20 Mayıs 2022 #8 genntvs' Alıntı: Minerı flightsheetsten değiştirdim başka bi işlem yapmam gerekiyor mu nano kazıyorum . Genişletmek için tıkla ... Hayır hepsı bu kadar. Oyla 0 Downvote
genntvs' Alıntı: Minerı flightsheetsten değiştirdim başka bi işlem yapmam gerekiyor mu nano kazıyorum . Genişletmek için tıkla ... Hayır hepsı bu kadar.