Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Phoneixminer Ile Kazım Yaparken Lolminer Ile Kazım Problemi

F Çevrimdışı

fatiharaba

Mining Er
Üye
Merhaba Arkadaşlar,Mining Detayları.jpg

Forum yeni üye olmuş biri olarak ve mining piyasasına yeni girmiş biri olarak sizlere bir sorum olacak.
Flexpool havuzu kullanarak, phoneixminer kullanıyorum, phoneixminer kullanırken bazı kartlarım n/a hatası veriyor ve stabil olmamakla birlikte arada reboot atıyor. Havuz aynı kalmakla birlikte Lolminer'a geçiyorum ama bu sefer de kartlarım kazım yapmıyor. Kart oc ayarlarımı da ekte gösterdim. Her hangi bir yanlışım var ise yardımcı olacak bir arkadaş var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

İyi forumlar...

I Çevrimdışı

isooo88

Mining Er
Üye
Bu kadar bilgi ile fazla yardımcı olamayız tavsiyem 2 farklı miner çalıştır amdleri teamredminer 3070 i trex , na ya düşen kartların oc ayarlarını düşür riser ve psu kablolarını kontrol et. hive shell ekranında miner yazıp oranın ekran görüntüsünü atabilirsen lolminerde neden kazıma başlamadığını anlayabiliriz.

F Çevrimdışı

fatiharaba

Mining Er
Üye
Merhaba,

istediğiniz alanın fotoğrafını çektim, ekte bulunmaktadır. Şuan da kartları sisteme tek tek ekleyip deniyorum. 9 karta kadar yükseltebildim. ama yine arada sistem miningi durduruyor ve yeniden ne yazık ki başlatmıyor. Bu olayı da amd ve nvidia uyumsuzluğuna bağlıyorum. her hangi bir değişiklik olursa sizlerle paylaşacağım. Sizlerin de değerli yorumları benim için çok önemli. Sizler kadar bilgim olmadığı için yanlışlarımı düzeltmeniz ya da kartların OC ayarlarıyla alakalı bilgilendirmeniz benim için önemlidir.

İyi forumlar.Mining Detayları 2.jpg

I Çevrimdışı

isooo88

Mining Er
Üye
3070 hiç kullanmadım ama 8200 mclk değeri aşırı yüksek geldi bana rx 580 lerinde core ve mem değerlerini 1110 -2040 olarak düşürüp dene olmazsa biraz daha düşür

F Çevrimdışı

fatiharaba

Mining Er
Üye
Merhaba,

Güncelleme bilgisi paylaşmak istiyorum, anakart olarak asrock h110 pro btc+ kullanılıyorum 13 adet ekran kartı destekliyor ama dünden beri ekran kartlarımı tek tek takıp sırayla denedim ve 10. kartı ne zaman taksam sistemsel problemler oluşuyordum. (Ekran kartlarını hata vermesi, ekran kartlarının n/a konumunda kalması ya da sürekli kendini reboot etmesi). Sizce anakartım 13 adet çıkışı olmasına rağmen bunu desteklemiyor mu? ya da bunun için anakartın bios ayarlarını mı ayarlamalıyım.

İyi forumlar.Mining Detayları 3.jpg

I Çevrimdışı

isooo88

Mining Er
Üye
psu dan yapabilir 10 karttan sonra kaldırmıyordur

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap