Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Rtx 3080 Zotac Trinity Modeli Nasıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D Çevrimdışı

Davutpk

Mining Er
Üye
Merhaba arkadaşlar, 14.5000 TL'ye sıfır garantili Zotac 3080 Trinity modelini alacağım ancak bir arkadaş o kartlar sorunlu, çok ısınıyor çabuk bozuluyor falan dedi. Bu doğru mudur? Bana çok mantıklı gelmedi ama yine de sizlere sormak istedim. Kronik sorunları var mı kartın?

Şu marka modelden söz ediyorum

Ekeskin95 Çevrimdışı

Ekeskin95

Mining Onbaşı
Üye
Merhaba. Kart Lhr onu belirtmek isterim öncelikle.
ZOTAC AMP HOLO modeli var bende bir sorun yaşamadım ısı vs. Gayet memnunum. Tabi bu modeli kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olucaktır size.

D Çevrimdışı

Davutpk

Mining Er
Üye
Merhaba. Kart Lhr onu belirtmek isterim öncelikle.
ZOTAC AMP HOLO modeli var bende bir sorun yaşamadım ısı vs. Gayet memnunum. Tabi bu modeli kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olucaktır size.
Hocam bunu modeli görün diye attım ben elden aldım zaten LHR. Şimdi taktım fanları aşırı ses yapıyor ve bu sesi 65-75 arasında yapıyor. Fanı yüzde yüz yaptım sanki her an fanlar yerinden çıkacak gibi hisettim? Gpu sıcaklığı çok iyi ancak memoryler yanıyor:) 98 derecede. Ve eth kazıyorum düşük pl ile. Yarın öbür gün ravene geçmek istersem bu kartın memorysi 120 olursa şaşırmam ki 120 derecede karta ne olur bilmiyorum ?

Ekeskin95 Çevrimdışı

Ekeskin95

Mining Onbaşı
Üye
Hocam bunu modeli görün diye attım ben elden aldım zaten LHR. Şimdi taktım fanları aşırı ses yapıyor ve bu sesi 65-75 arasında yapıyor. Fanı yüzde yüz yaptım sanki her an fanlar yerinden çıkacak gibi hisettim? Gpu sıcaklığı çok iyi ancak memoryler yanıyor:) 98 derecede. Ve eth kazıyorum düşük pl ile. Yarın öbür gün ravene geçmek istersem bu kartın memorysi 120 olursa şaşırmam ki 120 derecede karta ne olur bilmiyorum ?
Hayırlı olsun ? evet raven biraz daha zorluyor kartları ısınan kartlarda ergo tercih etmek gerek yoksa dediğiniz gibi memory aşırı ısınıyor. Bakalım belki başka coinlerde çıkar onlara geçeriz zaman gösterecek bunu.

D Çevrimdışı

Davutpk

Mining Er
Üye
Hayırlı olsun ? evet raven biraz daha zorluyor kartları ısınan kartlarda ergo tercih etmek gerek yoksa dediğiniz gibi memory aşırı ısınıyor. Bakalım belki başka coinlerde çıkar onlara geçeriz zaman gösterecek bunu.
Aynen hocam bilgilendirme için teşekkür ederim :)

MiningTürkiye Çevrimdışı

MiningTürkiye

Mining Onbaşı
Yönetici
Üye
Merhaba @Davutpk,

7 gündür sizden haber alamadığımız için bu konunun durumunu kapalı olarak değiştiriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap